:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 497
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Шампионите записват поздравление към феновете за Нова година

Зимунич в "Левски" за 4 г.

Халфът от "Обилич" вчера официално подписа със "сините"
Снимка: Александър Михайлов
Сърбинът Саша Зимунич вчера подписа договор с "Левски" до 2006 г. Футболистът пристигна в четвъртък вечерта в София и започна преговори с ръководството на "сините". Малко преди това шефовете на шампионите се разбраха със собственичката на "Обилич" Цеца Величкович. Преговорите между Зимунич и "Левски" продължиха до вчера следобяд, а по-късно 24-годишният халф официално бе представен като играч на шампионите.

"Доволен съм, искам да стана шампион с "Левски" и да играя в Шампионската лига - заяви Зимунич. - Сигурен съм, че няма да имам проблеми с адаптацията, още повече, че тук е и моят приятел Саша Симонович, който ще ми помогне".

Членът на Надзорния съвет на клуба - адвокат Тодор Батков пък обяви, че в скоро време на "Герена" ще дойде още един играч от чужбина.

"Това е първият от планираните трансфери, очаквайте в близките дни още един, а защо не и двама нови футболисти - заяви той. - Тук не влизат играчите от България, които смятаме да привлечем. Съжалявам, че пропадна идването на Пажин. Видях се с него в сряда и той ми каза, че е подписал с "Шахтьор". Украинците му дават много повече пари, отколкото можем да си позволим ние".

Левскарите пък вчера заснеха клип, с който да поздравят феновете си с настъпването на Нова година. Всички футболисти произнасят по едно изречение на български, единствен не успя да се справи Джъстис Кристофър. Нигериецът казва фразата си на английски.
1049
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД