:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 465
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Вили Вуцов остава треньор, ще търси нападатели

"Черно море" остана извън евротурнирите

"Литекс" би варненци и на реванша за купата - 2:0
"Черно море" се размина с шанса за участие в евротурнирите догодина. Варненци отпаднаха от турнира за купата на България и имат само теоретична възможност да добият квота от първенството. "Литекс" победи отбора на Илия Павлов и в Ловеч, този път с 2:0, и с общ резултат 3:0 се класира за 1/4-финалите. Головете вкараха Атанас Борносузов и Десислав Русев.

В 11-ата мин. мароканският халф на ловчанлии Мурад Хидиует тресна дясната греда. Точно преди почивката обаче Кирил Николов подаде отляво, Клаудио Граф пропусна топката и Атанас Борносузов откри - 1:0. Освен с гол той се отчете и с асистенция центрирайки в 47-ата мин. на главата на Десислав Русев. "Черно море" стигна само до едно положение за гол, но в 61-ата мин. Георги Илиев вместо да вкара нацели падналия си капитан Адалберт Зафиров.

Въпреки отпадането "Черно море" няма да гони Велислав Вуцов. Треньорът се закани, че ще прави големи промени в отбора. Чистка няма да има, ще се търсят нови играчи. "Доволен съм само от Емил Тодоров и Петев. Другите или не си повярваха, че могат да отстранят "Литекс", или нямаха желание", каза Вуцов.

Собственикът на "Литекс" Гриша Ганчев пък след мача раздаде на журналистите календари на тима. "Другата година на снимката ще е и купата на УЕФА", пошегува се той. "Литекс" ще купи Мариел Максимов от "Белите орли" и ще търси още 2-ма нападатели.
792
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД