:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 302
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Кличко ще приключи с Пулев в осем рунда

Такава прогноза направи американски боксов специалист
Владимир Кличко ще защити световните си титли в кат. супертежка в боя с Кубрат Пулев, като българинът ще издържи максимум 8 рунда. Такава прогноза направи американският боксов експерт Колин Линуебър пред базираното в Денвър издание examiner.com.

"38-годишният Кличко (актив 62-3 с 53 нокаута) ще се бие срещу 33-годишния Пулев (20-0, 11 нокаута). Украинецът не се е качвал на ринга, откакто през април победи Алекс Лийпай. Тогава той свали на пода два пъти австралиеца, преди да го довърши с як десен в брадичката 58 секунди преди края на петия рунд - пише Линуебър. - Кличко е спечелил последните си 20 боя, откакто загуби с технически нокаут от Ламон Брюстър през април 2004 г. И което е по-впечатляващо, той е защитил вече 16 пъти поред титлата си и все още има шанс да подобри рекорда на Джо Луис от 25 поредни защити."

В анализа се изтъква, че Кличко в момента е трети в класацията Pound-for-pound, която отчита моментната форма и показателите на професионалистите от всички категории. Пред украинеца в подреждането са шампионът в средна категория Флойд Мейуедър (САЩ) и шампионът в кат. суперсредна във версия Световна боксова асоциация (WBA) - Андре Уорд (САЩ). Същевременно Пулев, който е претендент №1 за титлите на Кличко, е извън Топ 10 на универсалната класация.

"Пулев, който е бил аматьор, има юмруци като перца и е трудно да си представим, че той ще може да бъде равностоен на Кличко. Ако д-р Стоманен юмрук е напълно здрав, той ще приключи с Кубрат Пулев в рамките на осем рунда", прогнозира Линуебър.

Същевременно двамата боксьори продължават своята подготовка за боя, който ще е на 15 ноември в Хамбург. Българинът тренира в Берлин, а украинецът в традиционната си база в Гоинг, в Австрийските Алпи. Треньорът на Кличко - Дейвид Уилямс, обяви, че шампионът е в отлична форма и няма проблем с контузения ляв бицепс, заради който бе отложен двубоят, първоначално планиран за 6 септември.
1210
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД