:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 232
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Погроми и сблъсъци последваха края на пловдивското дерби

Напрежението между феновете на "Локо" и "Ботев" ескалира след края на пловдивското дерби от 1/8-финалите за Купата на България, което завърши 1:1. От полицията съобщиха за няколко мелета из града. В известно заведение, в което се събират привърженици на "Ботев", опоненти са направили засада, което е предизвикало сблъсък между общо около 60 души. Сериозни инциденти е имало в парка до училище "Васил Коларов", както и пред църквата "Света Петка". Стигнало се е и до гонитба с коли. Навсякъде обаче са се намесили полицаи и жандармерия. Има данни за отведени хулигани, но не и арестувани.

Сериозно пострада фен на "Ботев", но преди мача. Той решил да приготви бомбички за дербито, при което единият от взривовете гръмнал и откъснал лявата му китка. 21-годишният Кристиян Атанасов е настанен в болница, където са успели да спасят живота му. Агенция "Блиц" уточнява, че пострадалият е осъждан вече два пъти за хулигански прояви.

Иначе агитката на "Ботев" е направила погром в сектора за гости на ст. "Локомотив". Изкъртена е предпазна ограда, както и всички П-образни парапети от най-долния ред. От "Локо" са изготвили протокол за щетите и на "Ботев" ще бъде изпратена фактура.
924
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД