:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 250
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Томов преговаря за ЦСКА в Лондон

Тони Силва не може да тренира заради ритник на Вечното дерби
СНИМКА: БГНЕС
Александър Томов
Преговори за бъдещето на ЦСКА е водил в Англия главният акционер на клуба Александър Томов. Той се е срещнал там с потенциален инвеститор. На разговора е присъствал и хонконгският бизнесмен Стивън Ло, който вече е поканен да участва в генералната реконструкция на ст. "Българска армия". Участието на Ло обаче е обвързано с това дали ще бъде осъществен проектът му за развлекателен комплекс "Света София" край Елин Пелин. Инвестицията за стадиона пък е обвързана с окончателното решаване на въпроса с базите на ЦСКА, но то се проточва заради неяснотата около съставянето на ново правителство.

Отделно, според агенция "Лайвспорт", Томов е получил също така предложение от един от основните акционери в ЦСКА - Петър Манджуков, който искал да придобие общо 51% от акциите. Разговори между двамата тепърва предстояли, но според информацията Александър Томов не бил склонен към момента да се разделя с контролния пакет.

В същото време отборът на ЦСКА води подготовка за домакинството срещу "Славия" в събота от 14-ия кръг. В заниманията се включи чешкият вратар Якуб Дивиш. Той бе получил два дни почивка, за да се прибере до родината си и да види новородения си син.

На облекчен режим от началото на седмицата продължава да тренира Тони Силва. Португалецът е пострадал от твърдо влизане на съперник по време на Вечното дерби срещу "Левски" в събота, когато вкара първия гол. Още не могат да се възстановят Иван Стоянов и сърбинът Неманя Милисавлевич, които ще пропуснат мача със "Славия". По индивидуална програма пък се подготвят Пламен Крачунов и националът на Люксембург Орелиен Жоаким.

От вчера на касите на "Българска армия" се продават и билетите за двубоя с "белите". Цената за сектор А е 10 лв., за В е 7 лв., за Г е 5 лв., а гостуващата агитка ще влиза в сектор Б срещу 10 лв.

1256
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД