:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 207
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Дунав" взе аванс за баскетболната титла

Шампионът в последните 3 сезона - "Дунав", взе аванс във финалната серия на женското ни баскетболно първенство, след като победи със 101:89 в Бургас лидера в редовния сезон "Нефтохимик" в първия мач. Домакините, които този сезон спечелиха купата на страната, отстъпиха инициативата още в самото начало на срещата, изоставаха на моменти с 22 точки, но успяха само в един момент да намалят пасива си на 4 - при 51:55.

За разгромната победа от "Дунав" се отличи триото Радостина Димитрова (21 т.), Кристина Сантяго (19) и Зорница Костова (19). За "Нефтохимик" с 21 завърши Борислава Христова, а резервата Мария Желязкова допринесе със 17 т. и 5 борби.

Мач №2 бе снощи, отново в бургаската зала "Бойчо Брънзов", а след това по програма има два двубоя в Русе. Стигне ли се до решителен пети мач, той отново ще е в Бургас.

Същевременно "Хасково" би "Монтана" с 80:75 в първия мач от серията за бронзовите отличия. Тази серия е до два успеха, а мач №2 е в Монтана в неделя. При изравнен резултат всичко ще се реши в третата среща в Хасково.
976
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД