:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 165
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хосеп Гуардиола се връща на "Камп Ноу" като противник

"Барселона" ще играе с водения от своя бивш наставник "Байерн" в полуфиналите на Шампионската лига
СНИМКA: ЕПА/БГНЕС
Посланикът на "Байерн" Паул Брайтнер (вляво) държи трофея в Шампионската лига заедно с бившия футболист на "Барселона" Людовик Жюли в Нион (Швейц), след като тегленият там жребий прати двата отбора един срещу друг на 1/2-финалите.
Най-сетне неизбежното се случи. Дойде времето, в което Хосеп Гуардиола ще се изправи срещу "Барса". Човекът, играл 11 години за каталунците и извел тима като треньор до всички възможни купи, сега ще се опита да го спре в Шампионската лига. Жребият за 1/2-финалите изправи водения от Пеп "Байерн" именно срещу "Барселона".

Самият Гуардиола бе обявил, че не иска само да му се пада "Барса". Но съдбата пожела друго и още на 5 май той ще изведе баварците на "Камп Ноу" в първата среща (реваншът е на 13-и в Мюнхен).

"Това ще бъде специална и емоционална вечер за мен. Радвам се, че ще се изправя срещу "Барса", каза Пеп след жребия. "И за нас ще е специален мач", допълни го настоящият наставник на "Барселона" Луис Енрике, а вицепрезидентът на каталунците Жорди Местре обяви: "Гуардиола е треньор, който ни е дал много. Когато дойде на "Ноу Камп", той ще бъде посрещнат като велик треньор и голям фен на "Барселона".

И макар фокусът да се отмести повече към този мач, огромен заряд има и в другата полуфинална двойка "Реал" - "Ювентус" (6 и 12 май). "Юве" е на 1/2-финал за първи път от 12 години, когато елиминира точно "Реал". А пък "белият балет" и тогава беше действащ носител на трофея.

Букмейкърите не закъсняха да дадат своите предпочитания и те са за испанските отбори. Една от най-големите къщи - Sportingbet, даде коефициент за краен успех в лигата на "Барса" и "Реал" по 3,00. За купа на "Байерн" залози се приемат при 3,40, а за "Ювентус" - при 9,00.
1172
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД