:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 169
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ивайло Манджуков вече е шеф на клуба

СНИМКА: БГНЕС
Ивайло Манджуков
Досегашният член на УС на ЦСКА Ивайло Манджуков вече е официално собственик на клуба. Това беше оповестено в официалния сайт на "червените".

"Обръщаме се към милионите армейци - в ПФК ЦСКА АД са налице извършени структурни промени. Клубът има нов мажоритарен собственик. Това е юридическото лице "Финансово маркетингова компания" ООД, със собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев. Господата Петър Манджуков и Юлиян Инджов вече не участват в управлението и финансирането, както и във всички други дейности, свързани с клуба", се казва в съобщението, с което се поднасят и извинения към медиите за провалената пресконференция в сряда.

Именно Ивайло Манджуков води всички ключови разговори за бъдещето на ЦСКА в последните седмици, а Милко Георгиев е един от представителите на фенклубовете, на когото Юлиян Инджов преотстъпи правото да го представлява.

Задачата пред ръководството е изключително сложна - да погасява задълженията, които продължават да застрашават получаването на лиценз за следващия сезон и едновременно с това да търсят потенциални инвеститори за клуба.

А "горещите" дългове никак не са малко. Според агенция "Спортал" най-сериозните са към "Чавдар" (Етрополе) - 350 000 евро, към Жуниор Мораеш (220 846 лв.), към Елиот Гранден (73 918 лв.), Антон Карачанаков (28 000 лв.) и др. Отделно има около 9 млн. лв. към НАП.
1
1250
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
24 Април 2015 19:26
Новият съсобственик на 31-кратните шампиони изрично уточни, че Юлиян Инджов и Петър Манджуков са налели към 7 милиона лева в клуба и нямат никакво намерение да си ги искат обратно. "Т.е. тези пари са абсолютно подарени на ЦСКА и нека се спрат спекулациите по този въпрос", сподели още Милко Георгиев
.
Щедри помаце! Похарчиха малко помашки пендари за комунистическото уродче.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД