:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 180
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локо" (Сф) вече мисли за мачове в Лига Европа

Ръководството на "Локо" (Сф) предприе мерки да обезпечи евентуалното участие на отбора в Лига Европа. В момента "железничарите" са на второ място в класирането на А група и имат реален шанс да играят в евротурнира през следващия сезон, стига да получат нужния лиценз от БФС.

От "Локо" започнаха преговори с управата на Националния стадион "Васил Левски", за да домакинстват там мачовете си от предварителната фаза. Първоначално от клуба бяха заявил стадиона в Ловеч, но сега желанието е било все пак да се играе в София, макар и при по-висок наем. Поет е и ангажимент, че "Локо" ще изчисти стар дълг от 77 000 лв. за ползването на "Васил Левски" в предишни години. Собственикът на клуба Николай Гигов е обещал и сериозна лятна селекция, ако тимът успее да се пребори за квота за Европа.

Междувременно радио "Дарик" съобщи, че футболистът на "Локо" Даниел Генов се възстановява по-бързо от травма и трябва да е готов за игра за домакинството срещу "Берое" на 11 май.

1032
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД