:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 239
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Група НПО внесоха предложение



левият депутат Мая Манолова да бъде издигната за омбудсман. Сред тях са Институтът за модерна политика, гражданско движение ДНЕС, Центърът за защита на правата в здравеопазването, чийто шеф е бившият син депутат д-р Стойчо Кацаров, и Съюзът на военноинвалидите и военнопострадалите. "За омбудсман трябва да бъде избрана личност с широка публична известност, която познава механизмите на държавното управление и е доказала на дело, че може да бъде коректив на силните на деня", пишат в предложението си феновете на Манолова. В нейна полза вече се изказа правосъдният министър Христо Иванов.



На работно посещение в САЩ замина



вчера външният министър Даниел Митов. Това става 6 месеца след визитата на американския държавен секретар Джон Кери у нас. От МВнР съобщават, че целта на посещението е да се направи цялостен преглед на стратегическия диалог и резултатите от работата на съвместните работни групи за този период в области като сигурност и отбрана, върховенство на закона и енергийна сигурност. Митов ще се срещне със сенатор Джон Маккейн, председател на Комисията по въоръжените сили, сенатор Рон Джонсън, шеф на комисията по вътрешна сигурност и правителствени въпроси, сенатор Даян Файнстийн, заместник в специалната комисия по разузнаване и др.
809
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД