:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 568
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Янков бе дисквалифициран и остана 9-и на паралелния слалом

Куриозно развитие на състезанието остави Радослав Янков 9-и в паралелния слалом за Световната купа по сноуборд в Кортина д`Ампецо (Ит). Българинът, който миналата седмица постигна сензационна първа победа - на паралелен гигантски слалом в Кареца (Ит), бе дисквалифициран на 1/4-финал.

Янков премина без проблеми квалификацията, а в 1/4-финалната серия победи носителят на Световната купа за 2013 г. Себастиан Кислингер, след като австриецът пропусна врата. След това обаче съдийското жури отмени резултата от серията и обяви Кислингер за победител. Арбитрите обяснили на Янков, че го дисквалифицират заради настъпване с борда на врата №4, докато австриецът е пропуснал 6-а врата. При такива случаи победител е онзи, който втори е направил нарушение на правилника, в случая Кислингер.

Впоследствие победител стана Кристоф Мик (Ит), който на финала беше по-бърз от световния шампион Роланд Фишналер (Ит). Двамата италианци оглавиха класирането за купата в паралелния слалом съответно със 100 и 80 т. Трети с 60 е третият от състезанието Мирко Фелисети, а Янков е 9-и с 29 т.

Следващото състезание от програмата е отново паралелен слалом - на 8 януари в Бад Гащайн (Ав).
823
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД