:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 511
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" поиска португалец от Кипър

Карлош Оливейра е първата зимна трансферна цел на "сините"
Карлош Мигел Тавареш Оливейра - Карлитош
"Левски" ще опита да привлече през зимната пауза португалеца Карлош Мигел Тавареш Оливейра - Карлитош (22 г.). Това съобщи кипърското издание Arena Sport.

Атакуващият халф играе в Кипър за "Докса" от 2013 г., като през този сезон е записал 13 мача и 6 гола. Бил е преди това в школите на "Бенфика" и "Ещорил". Дребничкият футболист (167 см) е играл и за друг кипърски тим - АЕЛ (Лимасол). Според информацията Карлитош е искан още от местния гранд "Анортозис", но офертата на "Левски" била по-интересна за него.

Това е и първият футболист, за когото някъде е съобщено, че е трансферна цел за зимната селекция на "Левски". Акцентът в нея ще бъде намирането на нови крила, както и двама централни нападатели. Вероятно ще се търси и централен защитник, тъй като се очаква Аймен Белаид да не поднови договора си и да напусне.

Друг приоритет за "Левски" ще бъде задържането на част от основните играчи. И през този трансферен период ще се чака дали Владимир Гаджев ще си намери отбор в чужбина, или ще продължи да играе за "сините". Самият той също не е наясно към момента.

"Говорили сме с ръководството по този въпрос. Има някои проблемни ситуации при мен, които трябва аз самият да изчистя. Надявам се до началото на подготовката всичко да е ясно. Исках да го реша по-рано този въпрос, но в момента има трудности относно това да решим как ще се случат нещата. През тези последни три месеца наистина изпитах удоволствие от играта и от атмосферата в нашия клуб. От дълго време не го бях изпитвал това чувство. Затова ще съм абсолютно щастлив и дори да остана в "Левски", ще продължавам да се наслаждавам на играта", заяви Гаджев пред клубната телевизия.
СНИМКА: БГНЕС
Бившите футболисти на "Левски" Емил Велев (вляво) и Даниел Боримиров (вдясно) бяха сред "сините" ветерани, които участваха в турнир по минифутбол вчера в столичната зала "Универсиада" като част от коледния празник на феновете на отбора.
2
942
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
20 Декември 2015 20:56
Щом е нисичък може и да е вярно...
21 Декември 2015 02:28
Маломерен и грозен. Ще им заспи. Току виж пък вкарал по веднъж на Мотнана и Локо ПД.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД