:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Байерн" обяви Анчелоти за наследник на Гуардиола

Слуховете за напускането на треньора на "Байерн" Хосеп Гуардиола вчера бяха потвърдени официално в изявление на изп. директор на клуба Карл-Хайнц Румениге. Той обяви, че испанецът е решил да не си поднови изтичащия през юни договор и заяви, че след това постът ще бъде зает от Карло Анчелоти.

"Като треньор той е постигал успехи навсякъде, а освен това има три титли от Шампионската лига. Карло е спокоен и уравновесен професионалист, който знае как да се справя със звезди и предпочита разнообразен стил на игра. Търсехме точно такъв човек и го намерихме", обясни Румениге за 56-годишния италианец, който е шампион на Италия с "Милан", на Англия с "Челси" и на Франция с "Пари Сен Жермен". За последно Анчелоти работи в "Реал" от юни 2013 до май 2015 г.

"За мен е чест, че от следващия сезон ще бъда част от този велик клуб. Когато разбрах за интереса към мен, не исках повече да обмислям други предложения", коментира италианецът.

Бъдещето на Гуардиола след "Байерн" остава неясно. Според телевизия ZDF той вече се е договорил да стане мениджър на "Манчестър С", но няколко английски медии твърдят, че той е вариант също за "Манчестър Юн" и "Челси".
1161
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД