:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Българският

защитник Виктор Генев е напуснал "Динамо" (Минск), като договорът между двете страни вече е разтрогнат. Бившият играч на "Левски" записа едва 3 мача за клуба от Беларус,след като преди това пробва късмета си в "Криля Советов" (Рус), "Олександрия" (Укр), "Спартак" (Казах) и "Сейнт Мирън" (Шот).



"Барселона"

ще се раздели с двама играчи, за да може да компенсира покупките на Андре Гомеш от "Валенсия" и на Самюел Юмтити от "Олимпик" (Лион). Двамата струваха на клуба съответно 60 и 30 млн. евро, като за набавяне на част от тези суми ще бъдат продадени Клаудио Браво и Арда Туран. Каталунците вече се разделиха с други двама - Марк Бартра и Алет Халилович.



Нападателят

Чиро Имобиле може да бъде броен за ново попълнение на "Лацио", обяви треньорът на тима Симо Индзаги. Италианският национал идва при римляните под наем срещу 2 млн. евро, а след края на шампионата може да бъде закупен от "Севиля" срещу още 8 млн. евро.



"Наполи"

намери заместник на аржентинеца Гонсало Игуаин, който ще премине в "Ювентус". Бившият клуб на Диего Марадона смята да инвестира част от получените пари в голмайстора на "Олимпик" (Лион) Александър Лаказет. Нападателят струва 60 млн. евро, но се очаква "Наполи" да получи около 90 млн. за Игуаин, който феновете на тима вече ненавиждат. На свой ред в "Ювентус" се готвят да направят и още един много силен трансфер, като привлекат белгийския национал Алекс Витсел от "Зенит" (Рус). Цената на халфа е 24 млн. евро.



Сдружението

на руските запалянковци ще бъде изключено от структурите на Руския футболен съюз (РФС). Това съобщи президентът на футболната централа на Русия Виталий Мутко, който е министър на спорта на страната. Причината за това решение е доказаното участие на някои от ръководителите на сдружение в безредиците по време на Евро 2016. Мутко призова цялото ръководство на организацията незабавно да подаде оставка. Шефът на сдружението Александър Шпригин дори ще бъде изправен пред съда, след като въпреки екстрадирането си от Франция, се върна в страната домакин на Евро 2016 и бе арестуван отново.
767
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД