:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 365
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" пресече опит за сръбска инвазия

Шампионите ще приемат "Цървена звезда" пред пълни трибуни
СНИМКА: БГНЕС
В предишния кръг от квалификациите на Шампионската лига "Лудогорец" не успя да напълни стадиона си, но изглежда, сега това ще стане.
Феновете на "Цървена звезда" са се опитали да се сдобият с допълнителни билети за утрешния първи мач от III предварителен кръг на Шампионската лига, в който тимът им гостува на "Лудогорец". Сръбският клуб е получил 400 пропуска за своите запалянковци, но заради сравнително близкото разстояние много повече фенове на "Звезда" искат да пътуват, за да подкрепят любимците си на живо.

В Разград обаче са успели да реагират и не са допуснали сърбите да си купят още билети. Интересът към мача и в България е доста голям, като още в събота сутринта пред касите на стадион "Лудогорец Арена" имаше опашки. Всички билети бяха продадени още до края на деня, което означава, че на трибуните ще има около 8000 зрители. Така това ще се превърне и в най-посетения мач на шампионите на техния стадион след изграждането на трибуна "Моци".

Един от основните играчи на шампионите - бразилецът Лука Саша, обяви тима си за фаворит срещу "Цървена звезда", като изрази увереност в класирането за групите в Лигата.

"Трябва да продължим напред и аз вярвам, че ще го сторим. Свършихме добра работа срещу "Младост", но ни чакат още трудни срещи по пътя към голямата цел - групите на Шампионската лига", категоричен бе Саша.

Не всичко в лагера на "Лудогорец" обаче е толкова розово. Един от основните играчи през последните сезони - националът Георги Терзиев, е поискал да напусне отбора. Централният защитник е недоволен от статута си на резерва и вече търси варианти къде да продължи кариерата си. От твърд титуляр Терзиев се оказа трета или четвърта опция за треньора Георги Дерменджиев. Шампионите разполагат на тази позиция с Козмин Моци, а през лятото бяха привлечени Игор Пластун и Хосе Луис Паломино, което на практика не оставя никакви шансове за българския бранител. Проблемът пред Терзиев е, че само преди няколко месеца продължи договора си и затова е по-вероятно да бъде преотстъпен, стига някой да се съгласи да го вземе.

3
997
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
24 Юли 2016 19:50
на трибуните ще има около 8000 зрители

Като за служебен шампион толкова в официален мач.
Докато за приятелският мач на ЦСКА с Удинезе - 10000 зрители.
24 Юли 2016 22:57
Пропущил си една нула, стати
25 Юли 2016 02:55
Насрахте се бре Страти. Свободен ход, осигурен транспорт....и аз бих се домъкнал до мегаполиса да си напазаря Къде да ги сложат хората в Разград, толкоз им побира стадиона, пък това за служебните шампиони хептен ни в клин ни в ръкав.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД