:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 271
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Селекцията

в "Черно море" приключи и отборът вече е почти готов за началото на първенството, обяви треньорът на тима Георги Иванов-Гонзо след победата с 2:1 над "Черноморец" (Балчик) в последната контрола от подготовката. "Имаме сили да бием всеки един отбор у нас, така че целта ни е да се класираме в първата шестица", допълни бившият нападател, който пое тима само преди месец.



Новакът

"Верея" (Стара Загора) загуби с 1:2 от "Несебър" последната си контрола преди старта на шампионата в Първа професионална лига. Старозагорци решиха да играят навън в последния си мач, тъй като на старта на първенството ще имат визита на "Дунав" в Разград. Защитникът Мунин вкара от дузпа за "Верея". Други резулати: "Дунав" - "Лудогорец 2" 2:2, "Пирин" - "Витоша" (Бистрица) 0:1, "Нефтохомик" - "Марица" 6:0, "Миньор" (Пк) - "Германея" 1:0.



"Славия"

ще играе контролна среща със "Сливнишки герой" на 26 юли (вторник) от 10.30 часа на стадион "Славия". Проверката е последна за отбора на треньора Александър Тарханов преди старта на новия шампионат в Първа професионална лига, съобщиха от клуба. Преди срещата ще бъде съобщен съставът на "белите" за новия сезон 2016-2017.
759
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД