:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Звезда" ще бъде наказан преди мача

Снимка: crvenazvezdafk
Играчите на "Цървена звезда" поздравяват феновете след равенството с "Напредак".
"Цървена звезда" ще получи сериозни наказания от УЕФА заради поведението на феновете по време на втория мач с шампиона на Малта - "Валета", спечелен с 2:1. Според сръбския в. "Спорт" глобата ще бъде 100 000 евро заради хореографията на запалянковците. Те изписаха името на европейската футболна централа в цветовете на албанското знаме и това е било отбелязана от делегата на мача Петер Фусек. Освен това феновете на тима хвърляха бомбички и димки, което също носи санкции.

В лагера на "Цървена звезда" вече мислят само за двубоя с българския шампион. Играчи и треньори се обединиха около мнението, че задължително трябва да се вкара гол в Разград, което ще улесни отбора за реванша в Белград. Тимът стартира неубедително в първенството - 2:2 у дома с "Напредак" (Крушевац), но въпреки това играчите и треньорският щаб очакват успех от мачовете с българския шампион.

"Лудогорец" е много солиден тим, който ще накаже всяка една наша грешка. Затова е много важно да вкараме в първия мач. Това ще ни е от голяма полза", коментира треньорът Миодраг Божович. Нападателят Предраг Сикимич, който донесе точката в мача с "Напредък", бе на същото мнение.

"В България ще е съвсем различно, трябва да бъдем хладнокръвни и да вярваме в силите си. На реванша ще ни е далеч по-лесно, защото ще играем пред 50 000 наши верни привърженици. Българският отбор има леко предимство, тъй като вече е играл в Шампионската лига, а и има много по-големи финансови възможности. Ние обаче също имаме своите шансове", каза Сикимич.
770
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД