:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Розберг ще помага на Кубица да се върне във Формула 1

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Победителят в първата тренировка Даниъл Рикардо върти обиколки със своя "Ред Бул" по улиците на Сингапур.
Световният шампион за 2016 г. Нико Розберг се присъедини към мениджърския екип на Роберт Кубица и ще се опита да му помогне да се върне във Формула 1. Полякът не е участвал в състезание от 2011 г., когато претърпя тежък инцидент по време на рали, след който не може да движи напълно дясната си ръка. В последните месеци Кубица направи три теста с "Рено" и даде доста добри резултати.

Розберг се отказа от спорта в края на миналата година, само 5 дни след спечелването на титлата. Вчера той съобщи в "Туитър", че ще работи с Кубица, като написа: "Вълнувам се, че ще работя с Роберт за завръщането му в F1. Той и Люис Хамилтън са най-бързите пилоти, с които съм се състезавал."

Розберг ще работи заедно с мениджъра на Кубица Алесандро Алуни Брави, който наскоро каза, че полският пилот вече е доказал, че може да се завърне във Формула 1. Почти сигурно "Рено" обаче ще се откаже от услугите на пилота, а шефът на тима Сирил Абитебул обясни, че все още има "въпросителни" относно това дали Кубица може да кара постоянно.

Иначе Даниъл Рикардо ("Ред Бул") бе най-бърз в първата тренировка преди "Гран при" на Сингапур. Той финишира за 1:42.489 мин., като изпревари с 0.109 сек. Себастиан Фетел ("Ферари") и с 0.121 сек. съотборника си Макс Верстапен.

Преди тренировките от "Макларън" официално обявиха, че прекратяват договора си с "Хонда", а в следващите три години ще ползват двигатели на "Рено".
690
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД