:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стоилов се ядосва на грешки след 1:3 в Испания

Воденият от Станимир Стоилов "Астана" загуби с 1:3 гостуването си срещу "Виляреал" в група А на Лига Европа. След двубоя българският треньор отбеляза, че тимът му се е опитвал да играе хубав футбол, но е допуснал леки грешки и при трите гола.

"Не бяхме концентрирани на 100%. Ако отборът искаше да победи, то всичко щеше да е другояче. Можем да играем още по-агресивно и динамично. Когато топката бе ничия, нашите играчи просто я гледаха, а съперникът я овладяваше. Иначе създавахме положения, дори и в последните 15-ина минути се държахме добре, без паника", коментира Стоилов.

"Астана" успя да изравни в 68-ата мин. за 1:1, но допусна още два гола - в 75-ата и 77-ата мин. Качествата на тима бяха отчетени от треньора на "Виляреал" Фран Ескриба: "В първите 25 минути "Астана" диктуваше мача, и то в нашата половина. Съперникът ни се защитаваше добре, а и създаде много опасности. "Астана" се е развил и е станал по-силен отбор."
670
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД