:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Джошуа: Пулев ще си тръгне с разкървавен нос

Една грешка срещу него и всичко може да се обърка, призна боксовият шампион
СНИМКА: INSTAGRAM.COM
Антъни Джошуа (вляво) позира със своя спаринг партньор и бивш европейски шампион в тежка категория Роберт Хелениус след поредната си тренировка за мача срещу Кубрат Пулев.
Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа обеща, че Кубрат Пулев ще си тръгне с разкървавен нос след мача помежду им на 28 октомври в Кардиф. Британецът не се нае да дава прогноза дали ще спечели срещата с нокаут или по точки.

На въпрос на Sport Bible да даде прогноза за мача с Пулев Джошуа отговори: "Не знам как ще победя, знам само, че Пулев ще си тръгне с разкървавен нос."

В началото на седмицата Джошуа каза, че "иска душата" на съперника си, когато двамата се срещнат на ринга. Иначе британецът се обърна директно към Пулев с думите: "Пулев, пожелавам ти всичко най-добро. Бил си олимпиец на олимпиадата в Пекин, имаш опит, герой си в страната си. Ще докажеш пред сънародниците си, че си достоен шампион. Аз се подготвям за страхотна битка и нямам търпение да те срещна на ринга. Нека по-добрият победи."

Британецът каза още, че всеки мач е труден: "Това все пак е среща за световната титла. Трябва да приема този мач сериозно, защото излизам срещу съперник, който иска да ми отнеме всичко, за което съм работил."

В друго интервю - пред "Скай Спортс", Джошуа обясни, че трябва да внимава и да не допуска никакви грешки, тъй като това може да му коства много. Шампионът обяви, че в момента има две заплахи - Пулев и шампиона на WBC Дионтей Уайлдър.

"Най-голямата ми заплаха са двама души. Следващият ми опонент Кубрат Пулев, защото ако направя една грешка, всичко ще се обърка. Той има огромен опит, наистина добър ляв прав, винаги се е държал на ниво световна титла. Много е талантлив. Другият е Дионтей Уайлдър, който вдига шум в САЩ, и това е мачът, който хората искат да видят. Така че Уайлдър също. Не мога да се отпускам. Мога да бия всеки - тук говори егото ми. Но трябва да остана здраво стъпил на земята", каза Джошуа.

Срещата Джошуа - Пулев на ст. "Принсипалити" в уелската столица ще се проведе пред около 80 000 души, като повечето билети вече са продадени.
863
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД