:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Федерацията обеща да плати на волейболните клубове

Ден след заседанието на УС на волейболната федерация (БФВ) президентът на централата Данчо Лазаров се опита да тушира назряващото напрежение в отношенията с някои от водещите клубове. Шест отбора от Суперлигата при мъжете - ЦСКА, "Левски", "Добруджа", "Марек", "Пирин" и "Тетевен", разпространиха онзи ден открито писмо, в което заплашиха дори с бойкот на първенството. Като повод за недоволството бяха посочени неизплатени суми от тв права, променени критерии за залите и завишени такси към БФВ за картотекиране на състезатели.

"Първо, аз останах учуден от това, че самите клубове, които са приели тази наредба, след това имат възражения по нея. След обсъждания коригирахме тези неща - заяви Лазаров пред BGvolleyball.com. - Всички постъпления от тв правата влизат директно в сметката на лигата и се разпределят между клубовете от правила, установени от самите тях. Второто за сумите, които дължим като отчисления процент от трансферните такси на състезатели, които са излезли от тези клубове, ние ще ги заплатим, и то в най-кратък срок."
653
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД