:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 357
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Виландер зачеркна Мъри от "Голямата четворка" в тениса

Анди Мъри няма място в компанията на най-великите тенисисти на новото време. Така смята бившият №1, носител на седем титли от Големия шлем и настоящ тв коментатор Матс Виландер.

"Няма никаква "Голяма четворка" - заяви 53-годишният швед пред чилийското онлайн издание LaTercera.com. - Измислиха този формат, когато Мъри стигаше постоянно до полуфиналите в Големия шлем. Но и тогава титлите ги печелеха други. Анди има само три, а останалите трима - 12, 16 и 19 трофея. Разликата е огромна. Наистина останалите от Топ 10 са още по-далече. Но Мъри не бива да бъде сравняван с Федерер, Джокович и Надал. Той определено е по-слаб от тях."

Същевременно стана известна част от програмата на българския представител в Топ 10 - Григор Димитров, за началото на следващия сезон. Както и през тази година, хасковлията ще участва на турнира в зала в Ротердам (Хол) във втората седмица на февруари, непосредствено след надпреварата от календара на АТР в София. Все още обаче не известно дали Димитров ще защитава титлата си в "Арена Армеец" през 2018 г.

"Григор прави страхотен сезон, може би най-добрия в кариерата му - коментира пред Tennis24.bg директорът на турнира в Холандия Рихард Крайчек. - Титлата от "Мастърс" в Синсинати му позволи да се върне в Топ 10 и той е на пътя към големите успехи. В Ротердам ще дойдат пак и шампионът от 2017-а Жо-Вилфрид Цонга и Саша Зверев. Така че сме изградили солидна основа за вълнуващ турнир. Феновете на тениса ще могат да гледат топиграчи всеки ден."
707
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД