:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 339
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Димитров посочи мача с "Хофенхайм" като най-важен

Треньорът на "Лудогорец" определи като успех равенството в Истанбул
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Бразилският бек на "Лудогорец" Натанаел (вляво) си е изкривил максимално главата, за да овладее топката, преди до нея да се е добрал босненският национал Един Вишча по време на мача на ст. "Фатих Терим".
Домакинството на "Лудогорец" срещу "Хофенхайм" ще е най-важният мач за разградчани в група С от турнира Лига Европа, стана ясно от изказване на треньора Димитър Димитров. "Изправяме се срещу един много силен отбор. Не е случайно, че победиха "Байерн" (Мюнхен). Този мач е ключовият за нас - ако победим в Разград срещу "Хофенхайм", ще имаме големи шансове да прескочим групата", заяви Димитров.

Той говори след равенството 0:0 в гостуването срещу "Истанбул Башакшехир", с който шампионът на България стартира участието си в групата. Така за първи път от 34 години насам български тим печели точка в Турция в мач от евротурнири. Димитров определи резултата като справедлив и едновременно с това като успех за отбора му. В по-голямата част от мача "Лудогорец" бе равностоен на "Истанбул Башакшехир", като през първата част бе дори по-добрият тим на терена, при условие че в състава на съперника бяха бившите играчи на "Арсенал" Еманюел Адебайор и Гаел Клиши, а също екснационалът на Холандия Елжеро Елиа (минал през "Ювентус", "Вердер" и "Хамбургер"). Капитанът Емре Бельозоглу пък е бил в "Интер", "Нюкасъл" и "Атлетико" (М), а Гьокхан Инлер - в "Удинезе" и "Наполи".

"Справедлив е този резултат. Най-чистата ситуация беше за нас (бел.ред. - изумителният пропуск на Жоао Пауло в 49-ата мин.). Стартирахме слабо, но след това имахме опасни удари. Напрежението си каза думата в тази среща. Резултатът е успех за нас - съперникът е много силен, с огромен потенциал и финансови възможности. Беше на крачка да отстрани "Севиля", за една бройка не стана шампион на Турция. Но с изключение на първите 10 минути, в останалото време нямам никакви претенции от поведението на нашите футболисти", заяви Димитров. Той подчерта, че са му липсвали наказаният Марселиньо и Върджил Мисиджан.

Отсъствието на двамата беше отчетено още от капитана Светослав Дяков и Абел Анисе, който дори прогнозира, че на "Лудогорец" ще му е много по-лесно срещу "Хофенхайм" заради връщането на Марселиньо в игра.
704
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД