:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 342
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Тайгър Уудс заговори за край на кариерата си

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Тайгър Уудс по време на пресконференцията.
Победителят в 14 мейджър турнира и най-богат спортист в света - Тайгър Уудс, призна, че вероятно никога вече няма да се върне към състезателния голф. Той дори заяви, че е под въпрос дали ще може да изпълнява задълженията си като пом.-капитан на американския отбор за Купата на президента, защото дори и при возенето на голф количката го "боли прекалено много".

41-годишният американец претърпя няколко операции на гърба за няколко години и се отказа от последния си турнир - "Дубай Дезърт Класик" през януари, точно заради спазми в гърба.

"Не зная какво е бъдещето ми", каза Уудс и разкри, че миналата седмица е успял да направи удари от по 60 ярда, но нямал наум никаква ориентировъчна дата за завръщане. Запитан дали е възможно никога повече да не се състезава, той отговори: "Да, определено. Ще отнеме време да установя какви са моите възможности да продължа".

Уудс заедно с Фред Къпълс, Дейвис Лав и Джим Фурик ще асистира на капитана Стив Стрикър на турнира за Купата на президента между отборите на САЩ и останалия свят - в голф клуб "Либърти" в Джърси (щата Ню Джърси). Двата отбора са от по 15 голфъри, които ще изиграят по 4 кръга - от тази нощ до неделя.
819
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД