:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 237
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Само "Балкан" премина първото сито за купата на ФИБА-Европа

Само "Балкан" премина, и то с голям зор, първия квалификационен кръг на турнира за купата на ФИБА-Европа, независимо от отличните резултати, постигнати в първите мачове от двата ни участника.

Ботевградският баскетболен тим загуби реванша в Румъния от "Орадя" със 70:85 и продължава напред само с 1 т. повече в общия баланс (152:151) след успеха си в първата среща с 16 т. "Балкан" оцеля едва 13 сек. преди края на мача миналата вечер, когато най-резултатният му играч Брандън Фортънбъри (19 т.) реализира два наказателни удара, за да фиксира крайния резултат.

Кошмарно се стекоха събитията за "Рилски спортист", който бе победил като гост литовския "Невежис" с 81:76. В Самоков обаче тимът на треньора Людмил Хаджисотиров рухна и претърпя разгромна загуба с 62:91, за да отпадне безславно от турнира.

Към "Балкан" във II (и последен) квалификационен кръг се присъединява носителят на националната купа "Берое", който почива на старта по право. Старозагорци ще играят в два мача на разменено гостуване (4 и 11 октомври) с белгийския "Белфиус", като са домакин на реванша. "Балкан" пък ще срещне на същите дати (първо в Ботевград) унгарския "Фалко" (Сомбатхей).

Ако "Берое" преодолее противника си, ще попадне в гр. А на турнира, където вече са поставени "Босна" (БиХ) и "Бакен Беърс" (Дан), а четвъртият тим ще е "Парма" (Рус) или "Льо Портел" (Фр). При успех "Балкан" пък отива в гр. Н - при "Нижни Новгород" (Рус) и "Карпош" (Мак), а последният тим ще е победителят от двойката "Солнок" (Унг) - "Сьодертале Кингс" (Шв).
748
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД