:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА 1948" още вярва в прозрачния търг за базите

От клуба са убедени в шансовете си въпреки демонстрираното самочувствие от "ЦСКА-София"
СНИМКА: СПОРТАЛ
Капитанът на "ЦСКА 1948" Кирил Котев е надскочил убедително съперников футболист при победата с 2:0 над гостуващия "Сливнишки герой" в 8-ия кръг на Югозападна Трета лига. Именно Котев отбеляза втория гол, а първият бе на Гъргоров, който вече има 4 попадения в 3 мача за тима. С успеха "ЦСКА 1948" се върна на първо място и е с 20 т. Следват "Вихрен" с 19, "Септември" (Симитли) и "Хебър" с по 18 и др.
Увереността в "ЦСКА-София", че ще спечелят търга за ст. "Българска армия" и базата в Панчарево, към момента не притеснява "ЦСКА 1948", който също е изразил намерение да участва в наддаването. През миналата седмица спортният директор на елитния клуб Пламен Марков изрази своята сигурност, че "ЦСКА-София" ще ползва дългосрочно базите.

"Уверени сме и това е причината да се правят тези много сериозни инвестиции, свързани с реконструкция на базата в Панчарево... Ако имаше и капка съмнение, всички щяха да го усетят. Ние не само сме уверени, ние сме сигурни, че ще получим на бъдещия търг тези бази, за да ги експлоатираме, и то за дълго време", заяви тогава Марков.

От "ЦСКА 1948" обаче считат, че той няма как да е сигурен и да е присъствал на разговори за бъдещето на базите. Освен това от третодивизионния клуб продължават да имат основания да считат, че спортното министерство ще осигури чист и прозрачен търг.

"В този търг не става въпрос само за наддаване, а и за добра документална подготовка и сериозен инвестиционен план. Това ни дава сериозни шансове. Имаме вече готовност да участваме в търга. Нещо повече - гарантираме, че всичко, което представим като проекти, ще го представим с реални действия след това, ако получим базите", заяви изп. директор на "ЦСКА 1948" Добрин Гьонов пред "Сега".

Той обаче е смутен много от датата, на която Върховният административен съд като последна инстанция ще гледа жалбата на "ЦСКА 1948" срещу спортното министерство, което не предостави договора за отдаване на базите за временно ползване на "ЦСКА-София". Първото заседание ще е на 11 февруари 2019 г., а до момента предишни две съдебни инстанции излязоха с решения, че договорът трябва да бъде разсекретен в пълния му вид. Гьонов все пак счита, че тази твърде отдалечена дата се дължи на натовареността на съда.

От "ЦСКА 1948" също така с интерес очакват дали дружеството "Ред Енимълс" все пак ще плати сумата от 8 млн. лв., с която спечели търга за емблемата и останалите активи на ЦСКА. Това трябва да се случи най-късно до месец - месец и половина, дори и с всички процедурни протакания, които се случват в момента.
13
1027
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
13
 Видими 
28 Септември 2017 20:18
При чист конкурс ЦСКА ще си вземе отново базите дългосрочно и с новото дружество. Ония от Обеля нямат нито едно предимство пред ЦСКА. Ганчев направи големи подобрения в Панчарево, клубът е финансово обезпечен и играе елитен футбол. Ония другите искат само да пречат, а са има-няма 50 души. Тия циркове са излишни. Трябва по-сериозно внимание да се обърне на факта, че "ПФК Левски" АД ползва Герена безвъзмездно - недопустима държавна вересия.
28 Септември 2017 23:10
Извън топик, но има ли все още съмнение за разликата в класата м/у Лудогорец и останалите отбори в А група? Момчета, не се заблуждавайте. Успех на Лудогорец.
28 Септември 2017 23:10
Това е мнение на полувремето все пак.
28 Септември 2017 23:35
важно че нямат историята тя не върви с менте
микреполекс е нов отбор инвестиции още няма...
ако мислеха да дават $ щяха да спасят старото цска каквито и да значат тез 4 букви...
29 Септември 2017 00:14
Браво. Какво повече може да се иска. С малко латино номера и български шмекерлък, успяхме да направиме от немската машина, една скърцаща волска каруца.
29 Септември 2017 00:34
Да, лудите са добър отбор, успяха да победят децата на Хофе. При това бяха тренирали "обращачки" с канарчетата и септемврийчетата.
29 Септември 2017 00:37
И ако трябва да се върнем на темата за търговете и прозрачноста: Блаженни са вярващите и тяхно ще бъде игрището на Враждебна. Ако някой си мисли че базата ще бъде дадена на третодивизионния ЦСКА 1948, то по добре да започне да мисли нов формат за първенството.
29 Септември 2017 00:44
Стати, намекваш ли нещо? Децата на Хофе???Стори ми се че страдат от слонска болест. Ебахти и децата-по2 метра.
29 Септември 2017 00:47
И нито ред за Литекс нито за Леевски?
29 Септември 2017 07:48
И нито ред за Литекс нито за Леевски?

Няма и за Сопот на обичааааметеееецецооооооооу!
29 Септември 2017 08:13
(снимка: натиснете тук)
29 Септември 2017 10:32
Киро Гела е неуморен
29 Септември 2017 15:28
Не съм очаквал да има толкова много припознавачи! Това са безпринципни и долни хора! Жалко за България!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД