:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 297
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Балкан" загуби като домакин за Купата на ФИБА-Европа

Баскетболният тим на "Балкан" претърпя загуба с 95:96 като домакин от унгарския "Фалко" и усложни задачата си за класиране в груповата фаза на турнира за Купата на ФИБА-Европа. Ботевградчани обаче могат да са доволни и на това, тъй като изоставаха с 18 т. (75:93) шест минути преди края. Поведе ги Девин Брукс, който бе и най-полезен за отбора с 30 т., 9 борби и 6 асистенции, а почти пълният обрат показа, че "Балкан" има сили да се справи на реванша в Сомбатхей (11 октомври), стига да не се повлияе прекалено от фактора "гостуване".

Часове след срещата президентът на клуба Махаил Михайлов обяви, че отборът ще гони силно представяне в турнира, а това минава през влизане в груповата фаза.

"Селекцията ни бе направена заради участието в евротурнирите. Направихме почти нов отбор, като подписахме 2-годишни договори. Имаме и петима чужденци, които да помогнат за високите цели - каза Михайлов. - Ще гоним финал и в първенството, и за купата на страната. От страна на общината и общинския съвет имаме подкрепа. Организирани сме добре, нещата вървят добре и в мъжкия отбор, и в школата."

Президентът добави, че контузеният Христо Захариев ще е на линия до три седмици и че "Балкан" няма да взима повече нови баскетболисти за предстоящия сезон в НБЛ.
648
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД