:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Световни квалификации

Зона "Европа" - гр. D: Грузия - Уелс (19 ч.), Австрия - Сърбия (21.45 ч., по "Диема спорт 2"), Ирландия - Молдова (21.45 ч.)

Гр. G, 21.45 ч.: Италия - Македония (по RAI UNO), Лихтенщайн - Израел, Испания - Албания

Гр. I, 21.45 ч.: Хърватия - Финландия, Турция - Исландия, Косово - Украйна



Последният съперник

на България в квалификациите от гр. А - Люксембург, ще е без двама от най-силните си футболисти за гостуването срещу Швеция на 7 октомври и домакинството срещу нашия отбор на 10-и. Това са халфът Ларс Гершон ("Сундсвал", Шв) и защитникът Максим Шано ("Ню Йорк Сити", САЩ), който е и капитан. В състава на селекционера Люк Холц обаче е бившият футболист на ЦСКА Орелиен Жоаким, сега в белгийския "Лиерс". "България спечели и четирите си домакински мача, но в някои от тях имаха късмет, като например срещу Швеция и срещу нас, когато спечелиха с 4:3 с гол в добавеното време. Българите не са непобедими, в един момент тази серия ще свърши", заяви Холц.



Бившият защитник

на "Левски", "Черно море" и "Славия" Живко Атанасов игра цял мач и получи жълт картон при победата на новия му тим "Витербезе Кастрензе" (Витербо) с 1:0 над гостуващия "Про Пиаченца" в 7-ия кръг от гр. А на Серия С, третото ниво на италианския футбол. "Витербезе" излезе на второ място с 15 т., на 1 т. след лидера "Ливорно".



Георги Христов

игра през цялото време за "Тампа Бей Роудис", който спечели с 3:2 домакинството срещу "Ню Йорк Ред Булс II" в 30-ия кръг на Юнайтед сокър лийг в САЩ. Бившият нападател на "Ботев" (Пд), "Левски", "Славия" и "Локомотив" (Сф) подаде в 25-ата мин. за първия от двата гола на Марсел Шефер, ексзащитник на "Волфсбург". С успеха "Тампа Бей" излезе на второ място с 49 т. и си осигури място в плейофите. Води "Луисвил" с 56.
657
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД