:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

МОК ще решава през декември за олимпийското участие на Русия

Всички разследвания на МОК срещу допинга в Русия ще бъдат приключени до края на ноември, а финалното решение за участие на руски спортисти на зимната олимпиада в Пьончан (5-18 февруари) ще бъде взето на заседанието на Изпълнителния борд (5-7 декември). Това потвърди президентът на МОК Томас Бах след 5-часово заседание при закрити врата в хотел "Принцес" в Лозана, на което присъства и президентът на руския олимпийски комитет Александър Жуков.

На заседанието е бил даден отчет за напредъка по работата на двете, назначени от МОК комисии за разследване на обвиненията. Тази на Денис Освалд търси доказателства за подкрепяна от държавните институции допинг схема в Русия. А комисията на Самуел Шмид опитва да докаже как са били отваряни и шишенцата с допинг проби от зимните игри в Сочи`14, за да бъдат подменени с чисти проби. Освалд обяви, че работата ще е готова до края на ноември, а Шмид каза, че приключват "в следващите няколко седмици".

Ясно е към момента, че всеки случай при руските спортисти ще бъде разглеждан индивидуално. Затова все още съществува вероятността руски спортисти да участват в Пьончан`18 под неутрален флаг, както бяха допуснати доказано чисти от допинг руснаци на световното по лека атлетика в Лондон през август.
1331
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД