:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Григор Димитров започва срещу французин в Париж

Българинът се подготвя заедно с тенисист №1 в света
СНИМКА: TWITTER.COM
Димитров и Надал тренираха заедно в "Берси".
Представител на домакините ще бъде първият съперник на Григор Димитров в последния за годината турнир от сериите "Мастърс" по тенис - в Париж (Фр, €4,27 млн.) тази седмица. Българинът е №6 в схемата в зала "Берси" и започва директно във II кръг. Срещу него ще се изправи победителят от френския сблъсък Ришар Гаске - Беноа Пер.

Димитров има отрицателен баланс и срещу двамата - 2:5 победи срещу Гаске и 1:3 срещу Пер. Евентуален успех сега ще класира Григор за 1/8-финал, където може да срещне почиващия на старта №9 в схемата Джон Иснър (САЩ), Диего Шварцман (Арж) или Виктор Троицки (Сър). Следващи потенциални съперници са №4 Александър Зверев (Гер) на 1/4-финал и №1 Рафаел Надал (Исп) на 1/2-финал.

През уикенда Григор направи съвместна тренировка именно с лидера в световната ранглиста. Надал и Димитров изиграха пореден спаринг, което се превърна в традиция през последните седмици. Тази есен двамата вече се срещнаха два пъти и в официални мачове, като испанецът се наложи на 1/2-финал в Пекин и на 1/4-финал на "Мастърс" в Шанхай, и двата пъти в три сета.

Същевременно Димитров потвърди лично, че през февруари 2018 г. ще защитава титлата си от Откритото първенство на София с категория "АТР 250".

"Вече мога да потвърдя участието си на един от любимите ми турнири - "Гаранти Коза София Оупън 2018". За мен ще бъде удоволствие да защитавам титлата си. Надявам се и вие, и аз да се заредим с много положителни емоции, за да ни тръгне успешно новата 2018 г. Само да сме здрави!", написа Димитров във "Фейсбук".
1547
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД