:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА-София" бе освиркан на "Българска армия"

С тази игра нямаме шанс срещу "Лудогорец", смята треньорът Стамен Белчев
СНИМКА: CSKA.BG
Тиаго Родригеш бележи гола във вратата на "Славия", с който "ЦСКА-София" спечели домакинството си от 14-ия кръг в Първа лига.
Посредствената игра на "ЦСКА-София" в последните мачове предизвика гнева на феновете. Отборът на Гриша Ганчев бе освиркан от голяма част от около 900-те зрители, събрали се на ст. "Българска армия" в събота да гледат домакинството срещу "Славия" от 14-ия кръг в Първа лига. "Червено-белите" изстрадаха успех с 1:0 след попадение на Тиаго Родригеш още в средата на първото полувреме. Гостите от кв. "Овча купел" имаха основателни претенции за дузпа в 87-ата мин., когато Фернандо Каранга игра с ръка в наказателното поле, но съдията Георги Димитров подмина ситуацията.

"Най-хубавото беше, че спечелихме три точки - заключи треньорът на "ЦСКА-София" Стамен Белчев. - Не само аз, едва ли някой е доволен от играта. Но напрежението си каза думата. Когато гониш високи цели, няма как да няма напрежение. Някои временни неуспехи не трябва да ни отклоняват от пътя. С тази игра нямаме шанс срещу "Лудогорец". Дори не само срещу "Лудогорец", трудно ще победим и другите отбори."

Именно срещу шампионите е следващият мач на "ЦСКА-София". Тази неделя (5 ноември) столичани гостуват в Разград за дербито между първия и втория в първенството през миналия сезон. Първата среща в София бе спечелена от "Лудогорец" с 1:0 през юли.

"Рано е да правим анализи. Нямам обяснение за всичко това - сподели капитанът на "червено-белите" Божидар Чорбаджийски. - Предстои дерби. Очаквам да отидем и да се сбием. По-добрият да победи. Това е. "Лудогорец" играе отворен футбол - това, което нас ни устройва. Трябва да излезем пределно мотивирани и да запишем първа победа, крайно време е."

Обичайно словоохотливият главен мениджър на "ЦСКА-София" Стойчо Стоилов този път бе лаконичен: "Доволен съм само от трите точки. Ще видим другата седмица дали можем да победим "Лудогорец".
21
1862
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
21
 Видими 
29 Октомври 2017 19:37
Отменяййй
29 Октомври 2017 19:47
"ЦСКА-София" бе освиркан на стадион "Българска армия"
С тази игра нямаме шанс срещу "Лудогорец", смята треньорът Стамен Белчев


Геренските Виртуози на Пернишкия Олигарх нещо се дънят срещу Лудогорец...
Лудогорец води с 2-0 и му отменили чист гол...

Да се надяваме, че Геренските Виртуози на Пернишкия Олигарх ще използват оставащото време и ще излязат с чест от този двубой.
29 Октомври 2017 20:14
Не знам, не знам какво да кажа-дали подхуянци са много слаби или просто Лудогорец са много силни. Броих по 20 паса между зелени футболисти и сините безучастно гледат, или може би брояха с мен...не знам. Обертан е класа...срещу витоша и септември, днес беше наблюдател.
29 Октомври 2017 20:20
Има и нещо положително в този мач. Лудогорец запази достатъчно сили за мача с Брага, защото го изиграха на ХОДОМ, и може би се отърваха от контузии.
29 Октомври 2017 21:02
А и може някой усукан да е в командировка.
29 Октомври 2017 21:03
Една точка разлика и домакинство, което се отнася и за подхуянци...да видим кой ще сбърка.
30 Октомври 2017 03:41
Митрев- Играха си с нас като котка с мишка.
Аз бих казал, че и мишката оказва повече съпротива на една котка, ама ще го приемем за истина.
30 Октомври 2017 03:46
И понеже статията е за Литекс тире софия-две думи и за тях. Днес ги освиркват на Армията, утре ще ги изритат посока ловеч. Литекс НЕ е ЦСКА!
30 Октомври 2017 07:55
Ботевъ-Металик Сопот 1912 на Цецоууу не е Ботев Пловдив, ама на, разни проскубани селски пръчки му се радват...
30 Октомври 2017 07:58
Платихте ли на НАП бе селтациии? Не сте нали? Е те зат'ва в Коматево - Ботеффъ12-Металик Сопот - Коматево. Всъщност и него трябва да ви вземат, крадци нещастни.
30 Октомври 2017 08:15
Само за протокола: Ботев на Митьо Селския все още съществува, т.е. юридически не се е споминал. Та се пита в задачката - кой е този Ботев, дето се е накичил и с историята, и с титлите из сайтовете.
(питането е по повод заяждането на дребно на някои колеги със сходна съдба)
30 Октомври 2017 08:55
Тая селташка злоба не ми прилича на дребно заяждане на мене. Прилича ми на кандидати за още 6 парцала. Дано си ги получат...
30 Октомври 2017 10:09
Баси циркаджилъка...седнали "два чорбаря,два другаря" да се надприказват,кой по-малко фалирал и да се обвиняват в кражба на история...Ех,"партизани,партизани-легендарни синове..."
30 Октомври 2017 10:17
nevrokope, нимой отваря дума за кражбите, при това "самоизточване" на БТК.
30 Октомври 2017 10:36
Повелителят на Хелоуин, собственикът им в сянка успя да накара българския съд да им признае незаконната сделка. Обаче имат проблем - дори Той не може да повлияе на международните арбитражи в Лондон и Лозана. И понеже и Той и шофьорчето знаят, че сделката ще бъде обявена за недействителна, затова бързат да откраднат каквото могат сега, та като дойдат законните собственици да заварят обран бостан с една синя курва увиснала на шията на фалиращата компания...
30 Октомври 2017 12:02
Много лесно може да се провери дали ние дължиме нещо на НАП, също така може да се провери дали Селския дължи нещо, а че сме наследници на ОРИГИНАЛНИЯ Ботев Пловдив-няма съмнение. И УЕФА и БФС го признават, за разлика от вас.
30 Октомври 2017 12:15
Неврокоп, две думи за мача снощи???Че то ние се държахме по достойно от вас дето си имате талянец треньор.
30 Октомври 2017 12:17
Недоволен, като гледам боичките дето си използвал, излиза че задаваш въпроси на самия себе си.
30 Октомври 2017 13:22
За да сте наследници на каквото и да е, то трябва първо да се спомине. Ама баш Ботев Пловдив още си е живо. Та как му ползвате символите и историята при положение че то е живо и е длъжник на НАП? Мистерия? Нещастни комплексирани ташаци. Удобно е да се изхвърляш по форумите, ама истината, истината тя е друга работа...
30 Октомври 2017 13:28
Много лесно може да се провери дали г-н Гриша Ганчев дължи нещо на НАП. А че ние сме наследник на ЦСКА е видно по това колко говеда, канарчета и всякаква друга гад събираме на дербитата...А ФИФА ФАФА и УЕФА са толкова авторитетни след като им окошариха ръководителите за корупция, че можете да си ги цункате под мишниците защото са прецакали ЦСКА а са пуснали вас напреко на собствените си разпоредби...
30 Октомври 2017 13:33
остю, какво точно искаш да знаеш за мача ни с "Лудогореци"? Гледал си го по ТВ, видял си кой е по-добър, кой има нападатели и кой няма. Видял си как съдия греши, просто щото е смотан и как иначе сериозен мъж пада нанивото на циганска ревла. Друго?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД