:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 113
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Вратарят

на националния отбор Пламен Илиев пусна два гола във вратата на клубния си тим - "Астра" (Гюргево), който загуби като гост с 1:2 от "Поли" (Тимишоара") в мач от румънското първенство. "Астра" е на 5-о място с 24 т. след ЧФР (Клуж, 33), ФКСБ (Букурещ, 32), "Университатя" (Крайова, 32) и "Ботошани" (25) - всички с мач по-малко. "Поли" пък е 9-и с 21 т.



Националът

Георги Костадинов игра до 67-ата мин. за "Макаби" (Хайфа), който отстъпи с 0:1 при гостуването си на "Апоел" (Кирят Шмона) в 9-ия кръг на първенството на Израел.



"Урал"

завърши 1:1 с "Амкар" в уралското дерби от руската Премиер лига, като Николай Димитров игра цял мач за тима от Екатеринбург, а капитанът на "Амкар" Петър Занев не влезе заради контузия.



Англия

стана световен шампион за юноши до 17 г., след като на финала на първенството в Индия разгроми състава на Испания в Калкута с 5:2, при това след като изоставаше с 0:2 до 44-тата мин. Това е първа титла за англичаните в тази възрастова група, докато испанците отчетоха четвърти загубен финал и все още не са триумфирали.



Германия

Съботни мачове от 10-ия кръг в Бундеслигата: "Байер" - "Кьолн" 2:1, "Хановер" - "Борусия" (Д) 4:2, "Херта" - "Хамбургер" 2:1, "Хофенхайм" - "Борусия" (М) 1:3, "Шалке" - "Волфсбург" 1:1, "Байерн" - "РБ Лайпциг" 2:0. Снощи се играха "Вердер" - "Аугсбург" и "Щутгарт" - "Фрайбург", като преди тези срещи лидер е "Байерн" с 23 т., следван от "Борусия" (Д) с 20 и "РБ Лайпциг" 19.

684
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД