:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 269
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Първа лига

XVII кръг - днес, 17.30 ч.: "Черно море" - "Пирин" (съдия Нед. Гаджалов) (по "Диема спорт").



"Черно море"

ще търси днес срещу "Пирин" първа домакинска победа от 28 юли насам. Статистиката също е на страната на варненци, които в 17-те мача у дома срещу този съперник нямат загуба, а 10 победи и 7 равенства.



Към тренировките

на "ЦСКА-София" се присъедини холандецът Роланд Алберг, който вече има подписан договор с клуба, влизащ в сила от 1 януари. Засега той се подготвя индивидуално, за да влезе в кондиция.



Димитър Бербатов

и съотборниците му от "Керала Бластърс" имаха среща с вицепрезидента на Индия Венкая Найду, който се снима с отбора и получи фланелка като подарък. Присъства и министърът на локалната администрация на Керала д-р КТ Джалил.



Доскорошният

вратар на "Славия" Марио Кирев (28 г.) премина като свободен агент в кипърския "Неа Саламина". Там той стана съотборник на нападателя Димитър Макриев.



Треньорът

на "Лил" Марсело Биелса временно е отстранен от поста си, съобщи клубът. Най-вероятно ръководството прави опит да освободи аржентинския специалист, под чието ръководство "Лил" е на предпоследно място след първите 13 кръга в Лига 1. Проблемът обаче е неустойката при уволнение в договора на Биелса, която е в размер на 14 млн. евро.



19 млн. евро

годишна заплата (или 365 000 евро седмично) е поискал от "Барселона" германският национал Месут Йозил, съобщи АС. Изданието твърди, че ако трансферът бъде осъществен, то в обратна посока - към "Арсенал", ще поеме турският национал Арда Туран.



"Борусия" (Д)

най-вероятно ще се раздели с треньора Петер Бос, прогнозират доста германски медии. Дори вече е посочен фаворит за поста - германецът Давид Вагнер, който в момента е мениджър на английския елитен "Хъдърсфийлд".



630
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД