:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 299
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Барези подписа договор между "Милан" и "Локо" (Сф)

СНИМКА: ММС
След подписването на договора с "Локомотив" Франко Барези се срещна и с министъра на младежта и спорта Красен Кралев, който му връчи почетен медал за заслуги към спорта.
"Локомотив" (Сф) и "Милан" подписаха договор за сътрудничество. Академията на италианския гранд ще помага за работата на школата на българския клуб. От страна на "Милан" в София дойде легендарният защитник Франко Барези. Договорът между двете страни е за 3 години, а италианският клуб ще изпраща специалист всеки месец, който ще следи дали се изпълнява методиката. Треньорите на "Милан" ще обучават тези на "Локомотив", а освен това деца от българската школа може да тренират в Италия.

"Локомотив" е 18-ият клуб, с който "Милан" подписва договор. "Причината да изберем "Локомотив" не е само това, че имаме еднакви екипи. Щастливи сме да започнем това сътрудничество. Искаме да внедрим нашата методика сред младите в България. Това е целта ни. Имаме академии из цял свят и искаме да предадем на всички нашите технологии за развитие на играчите", каза Барези.

В "Локомотив" в момента тренират общо 400 деца и юноши на възраст между 6 и 19 години. От "Милан" съобщиха, че българският тим е изпреварил академии в Китай, с които тепърва ще бъдат подписани договори.
822
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД