:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 226
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА-София": Мислим за следващия мач

Тимът от Борисовата градина излъга "Левски" с 1:0 на наводнения Национален стадион
СНИМКА: ИЛИЯНА КИРИЛОВА
Крилото на "Левски" Паулиньо води битка за топката с бразилския си сънародник Фернандо Каранга (вдясно) и съотборника му в "ЦСКА-София" Станислав Манолев (вляво) в локвите на ст. "Васил Левски".
Треньорът на "ЦСКА-София" Стамен Белчев прие без особени емоции победата над "Левски" в последния кръг от редовния сезон на Първа лига. Тимът от Борисовата градина спечели дербито с 1:0 на изключително тежък терен на Националния ст. "Васил Левски", наводнен от почти непрестанен порой в София. Дъждът спря едва в средата на второто полувреме, но образувалите се огромни локви затрудняваха играчите до самия край на срещата.

"Поздравявам момчетата за мъжката битка. Лошият терен попречи на добрия футбол. Равностоен мач, ние бяхме малко по-добри. Щастлив съм, че спечелихме. Сега вече мислим за следващия мач. Равният резултат не ни устройваше", обобщи Белчев.

Единственият гол бе записан на името на Фернандо Каранга, макар топката само да се отклони леко от крака на бразилеца при центриране на Тиаго Родригес от пряк свободен удар в 85-ата мин. Въпреки това лидерът при голмайсторите в първенството заяви: "Аз като нападател знам, че ще дойде топка, за да вкарам. Много тежък терен, много вода. Не се игра много футбол, но беше еднакво и за двата отбора. Ние работим, няма нищо специално."

С успеха "ЦСКА-София" излезе временно начело в класирането, с равни точки с "Лудогорец", но с предимство в директните мачове с разградчани. По-късно вчера шампионите трябваше да гостуват на "Етър" и имаха шанс да влязат в плейофите като лидери, стига да не загубят във Велико Търново.

Наставникът на "Левски" Делио Роси отдаде поражението на лошия терен и липсата на късмет. За последно "сините" бяха победени на 29 октомври от "Лудогорец" в Разград (0:2). Оттогава тимът бе в серия от 11 мача без загуба в Първа лига - 7 победи и 4 равенства.

"Съжаляваме за тази загуба - заяви италианецът. - Феновете са разочаровани, но това не променя нашите цели. Този мач се решава от една ситуация. Късметът не беше с нас. Топката не вървеше, нямаше как да се играе добре. Всички положения бяха след грешки на някого. Такъв беше теренът, какво да направим?"
4
1536
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
18 Март 2018 22:23
Ах, горката "Левски". Пак излъгана.
19 Март 2018 10:40
"Съжаляваме за тази загуба - заяви италианецът. - Феновете са разочаровани, но това не променя нашите цели. Този мач се решава от една ситуация. Късметът не беше с нас. Топката не вървеше, нямаше как да се играе добре. Всички положения бяха след грешки на някого. Такъв беше теренът, какво да направим?"
Късмета е със силните. През второто полувреме червените бяха по-настоятелни, правеха по-смислени атаки и независимо, че гола дойде от никъде, той бе отражение на показаното до тогава. Без нито един опасен удар във вратата няма как късмета да е твоя страна.
19 Март 2018 11:31
ЦСКА - Левски 1:0 /репортаж/
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/cska-levski-10-reportazh-476817
19 Март 2018 12:51
Феновете са разочаровани, но това не променя нашите цели.

Това някаква грешка в превода ли е, или Роси наистина го е казал
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД