:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 211
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Доган: Засега е достатъчна и агенция по туризма

На този етап е достатъчно да има агенция по туризма, до 2006-2007 г. трудно може да има претенции за създаване на министерство. Това заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган преди вчерашното заседание на централното оперативно бюро на партията.

Според Сокола агенцията по туризма трябва да е държавна и да е на директно подчинение на Министерския съвет. Според него преминаването на хранително-вкусовата промишленост към Министерството на земеделието било по европейските стандарти.

Ръководството на ДПС прие вчера отчетите на неговите министри за свършеното дотук. Следващата седмица ще се анализира работата на зам.-министрите и шефовете на агенции. Доган каза, че е приключило обсъждането на дейността на ръководството на парламентарната група и е отчетено, че там не са необходими промени. Той не приема упрека на министъра без портфейл Неждет Моллов, че няма синхрон между ръководството на движението и на парламентарната група и представителите им в изпълнителната власт не е на добро ниво. "Синхрон има и министрите понякога взимат сами решенията си. Централното бюро не може да бъде надзирател на министрите, партийното и парламентарното ръководство се намесват само по стратегически проблеми", каза той.
1
446
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
16 Юли 2003 11:45
Нема да стане този път твоето , Догане! Окепази туризма, откакто твоите хора го ръководеха! Сега продължаваш пътя си без туризма и без леката промишленост.Ай сиктир от алчни и некадърни турци!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД