:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 178
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

А група

17-и кръг, днес, 17.30 ч.: "Лудогорец" - "Берое" (съдия Н. Йорданов) (по "Диема спорт 2")



Артроскопия ще претърпи

защитникът на ЦСКА Васил Попов, съобщи "Проспорт". Неговото възстановяване ще продължи около месец и той трябва да е на линия за началото на зимната подготовка.



"Ботев" (Пд) ще бъде

без халфа Орлин Старокин за съботното гостуване срещу "Литекс". Вече близо месец не може да бъде установена каква е точно травмата, която му пречи да тренира пълноценно. Аут за мача при пловдивчани ще бъде и Божидар Васев.



Треньорът на "Черно море"

Никола Спасов най-вероятно ще разчита на холандеца Марк Клок и поляка Марчин Буркхард за съботното гостуване срещу "Локомотив" (Пд). Двамата са възстановени от травми и вече няколко дни тренират с отбора.



На облекчен режим

в "Локомотив" (Пд) продължават да тренират Емил Гъргоров и Димо Бакалов, който остават под въпрос за домакинството срещу "Черно море". Със сигурност в мача няма да играе защитникът Николай Димитров.



"Монтана" ще разчита

на излекуваните от контузии Янко Ангелов, Християн Попов и Александър Киров за домакинството срещу "Пирин" в неделя. Треньорът Емил Велев обаче няма да може да ползва десния бек Георги Пашов, който е аут до края на годината.



Втородивизионният "Верея"

подписа с вратаря Кристофър Мафоумби (21 г.), който е национал на ДР Конго. Той е юноша на "Лил", а от 2011 до 2014 г. е бил във втория отбор на "Ланс".



IN MEMORIAM

Почина именитият български треньор Цветан Илчев. Под негово ръководство юношеският отбор на България става европейски шампион през 1974 г. на първенството в Швеция. Илчев е бил начело и на мъжкия национален отбор през периода 1978-1979 г.

Поклон пред паметта му!

501
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД