:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стоилов почти сигурно ще остане в "Астана"

Искам да продължа с този отбор, парите не са всичко, категоричен е специалистът
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Националът Георги Миланов (вдясно) преследва футболиста на "Волфсбург" Марсел Шефер (в бяло) при загубата на ЦСКА (Москва) с 0:2 като домакин от германския тим в гр. В на Шампионската лига. Българският халф игра през цялото време на мача, след който ЦСКА загуби шансове да излезе от групата.
Българинът Станимир Стоилов ще продължи да работи с "Астана", призна самият той след третото равенство на тима му в Шампионската лига - 2:2 с "Бенфика" у дома. Първенецът на Казахстан пропусна да запише първа победа с турнира, след като поведе с 2:0 на именития си съперник, но не успя да удържи аванса си. Въпреки това "Астана" запазва шансове за класиране за групите на Лига Европа, но в последния кръг трябва задължително да победи като гост "Галатасарай".

"В интерес на истината получих оферта от "Кайрат" (б.а. - големия съперник на "Астана" в Казахстан"), но аз и моите агенти предпочетохме да завършим преговорите със сегашния ми клуб. Когато си поел отбор, който не е вкарвал гол в евротурнирите и стигаш до точки в Шампионската лига, е нормално да искаш да продължиш с него. Надявам се, че ще остана в "Астана", парите не са всичко, а и мисля, че ръководителите няма да ме оставят недоволен. Чисто сантиментално и защото човек трябва да изживее успехите докрай", допълни бившият треньор на Левски, Литекс и Ботев.

Интерес към Стоилов имаше и от "Гуанджоу Евъргранде", но то също е било отхвърлено, въпреки че китайският клуб предлага доста по-добри финансови условия на българина и екипа му. "Парите никога не са били основното, искам да опитам отново да вкарам "Астана" в Шампионската лига. Нито ръководството ще ме остави да съм недоволен, нито аз ще бъда недоволен", допълва българският специалист.

Стоилов изказа и съжалението си от пропусната победа над "Бенфика". "Играхме много добре, вкарахме голове и направихме всичко възможно, за да спечелим мача, така че сме разочаровани, че не успяхме да стигнем до победата. Но дори и да бяхме загубили този мач, аз отново щях да бъда доволен. Доволен, защото момчетата доказаха, че могат да играят футбол на най-високо ниво", каза Стоилов.
849
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД