:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 185
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Димитър Бербатов няма

да подписва с "Берое" и този въпрос не е стоял на дневен ред. Това стана ясно от изявление на треньора на тима Александър Томаш след контролата със "Славия" в Разлог, спечелена с 1:0 от старозагорци. В нея Бербатов игра цял мач и вкара гола в 90-ата мин. Той поддържа форма с "Берое", тъй като е добър приятел с Томаш и асистентите му Константин Мирчев и Тодор Кючуков. "Подобряваме някои взаимовръзки, притежанието, но имаме и доста брак, доста грешки. Позиционирането ни е неправилно. Организацията във фаза атака не ни е правилна. В защита губим ориентация, водим се по топката", каза още Томаш. Той уточни, че контузеният Борислав Цонев ще е готов до два дни, а Антон Карачанаков - до 2 седмици.



Емил Гъргоров започна

тренировки със "Септември" (Сф), съобщи "Спортал". 36-годишният бивш футболист на "Локомотив" (Сф), ЦСКА и "Лудогорец" вероятно ще подпише договор с новия член на Първа лига, ако се установи, че е възстановен. Гъргоров още не тренира с топка, тъй като продължава да се възстановява от операция на скъсана коленна връзка. Той получи травмата си през октомври м.г. в мач за "Берое" срещу "Левски" в София.



"Етър" ще играе

контрола в четвъртък в Дряново срещу националния отбор на Венецуела за футболисти с увреден слух, след като пропадна мача с "Нефтохимик Бургас". В тренировките на "Етър" пък се включи бившият защитник на ЦСКА и "Етър" Венцислав Василев. Той ще чака до края на седмицата евентуален трансфер в чужбина, а ако не успее да осъществи такъв, ще подпише с великотърновци.



"Нефтохимик Бургас" започна

подгоговка само с двама по-опитни футболисти - Цветан Филипов и Стоян Калев. По-голяма част от групата включва юноши, но се очакват и още няколко познати имена. Треньор на тима ще е Николай Кръстев, а негов асистент Станислав Жеков. Въпреки финансовите затруднения "Нефтохимик Бургас" ще участва в първенството на Втора лига.



502
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД