:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 167
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
СРЕД ПРИРОДАТА

Да покараме колело с Нина Николина

Известната певица поддържа форма през лятото с велосипеда си
Снимки: Вера Петкова
Доста жени завиждат на Нина Николина за фигурата. Тайната на известната певица обаче не е в специални диети. Вярно, че природата е била щедра към нея. Но и Нина не пропуска да направи каквото може, когато има време. През лятото кара колело.

"От шест месеца ходя и на фитнес", гордо казва тя. След което честно се разкайва: "Но не съм много редовна." Тя не крие, че никога не е спортувала активно. Преди да си купи кола обаче, ходела много пеш. Според певицата това е доста удачен начин за поддържане на форма в градски условия - хем



не изисква специално време,



хем е на открито, хем може да се практикува от всички.

Що се отнася до диетите, тя никога не е правила нещо специално. "Ям много и постоянно", казва Нина Николина. У дома също не прави специални упражнения. Наскоро по тази причина получила и подарък от приятелката си Ирра - обръч. "Тя искаше да ме води на тай-бо. Но за този спорт трябва време и воля. И като видя, че нищо не става, ми подари този обръч. Но аз така и не се сещам за него", казва Нина.

Певицата обаче не изневерява на велосипеда. Тя се запалила по колоезденето още в детските си години. "В чужбина е много добре уредено за такива като мен. Най-добрата ми приятелка живее в Залцбург. Бях й на гости за дълго време и



тя ми беше намерила колело



Придвижвахме се само по този начин. Оттогава започнах да съжалявам, че у нас няма такива алеи за колоездачи. Ако тук беше уредено и карането на колело беше безопасно, мисля, че нямаше да се кача на нищо друго", е категорична Нина.

За щастие досега тя не е падала тежко от своя велосипед и не е получавала сериозни травми. Преди години обаче и Нина е можела да пострада сериозно. Тогава била доста луда на тема каране на колело. Така с приятели



решили да направят едно спускане



точно под драгалевския лифт. "Реших, че е суперелементарно. Но като се качвахме нагоре с лифта, видяхме по избраната от нас пътека да се спускат колоездачи, само че с каски, наколенки и т. н. Оказа се далеч по-сериозна работа, отколкото си мислехме. И не го направихме", разказва тя.

Тогава се били хванали на бас, че който стигне долу последен, ще черпи един обяд останалите. А Нина, като видяла стръмнината, директно предложила да ги чака в някоя кръчма.

Въпреки че има малък басейн в двора на къщата си, певицата признава, че не само не може да плува, но има дори фобия от вода. затова пък компенсира с дълги преходи из Витоша, която й е на една ръка разстояние. И с любимото колело, разбира се.
1244
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД