:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

МУЗИКАЛНИ НОВИНИ

Снимка: Ройтерс
"Куин" тръгват на турне с нов вокалист

през 2005, потвърди китаристът Брайън Мей. На мястото на починалия от СПИН през 1991 г. Фреди Меркюри ще застъпи Пол Роджърс - бивш вокал на "Фрий" и "Бед Къмпани". Заварката станала на концерта по случай 50-годишнината на китарите "Фендер", където Роджърс и тримата живи членове на "Куин" трябвало да изпълнят заедно "All Right Now". Концертите ще включват както песни на "Куин", така и на Роджърс. Залите са вече запазени и съвсем скоро се очакват официални подробности.



Ани Лозанова стана синеока блондинка

- и не стига това, ами бе затрупана с четири чувала лед при температура минус 2 градуса. Певицата се подложи за изпитанието по време на снимките за новия си клип "Тя е в мен". Снимките на клипа продължиха повече от 12 часа. Песента е написана от Румен Гайдев-Гаро, а аранжиментът е на електронната формация "Едит". През 2002 г. Ани издаде първия си албум "Огледало", но после изчезна от музикалната сцена и се изявяваше само по клубове.

Песни на Белослава, "Ъпсурт" и Бичето

са включени в саундтрака към книгата "Лора от сутрин до вечер". Музикалната компилация включва още участия на диджеите Кик и Чавес, "Фючър Шок", "Пластик Хай-фай". Автор на амбициозно окомплектованото романче е Димитър Коцев-Шошо, а книгата бе представена вчера на Панаира на книгата. 1300-тата илюстрации в книгата са на Ясен Григоров, носител на наградата за илюстрация "Болоня" от най-престижния панаир за детска книга в света.
 
"Тоника" днес.
 
Сър Елтън Джон с неизбежния роял.
 
Ани Лозанова
439
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД