:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 323
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Минимални грижи за 2000 бежанци в Брюксел

Пред службата за чужденците в Брюксел опънаха палатки, за да подобрят условията за чакане на около две хиляди бежанци, които се редят на опашки, за да се регистрират за помощи, съобщиха информационните агенции. Службата няма капацитет да регистрира повече от 200 души дневно. Правителството взе решение от сряда паричните помощи да бъдат премахнати, като вместо тях само се осигуряват храна, подслон и медицинска помощ.

Липсата на информация и злонамереността на каналджиите, заблуждаващи жертвите си с уверения в щедростта на белгийските власти, доведоха до трикратното увеличение на броя на бежанците в сравнение със същия период през миналата година. Досега на бежанците се изплащаха помощи в размер от 470 долара месечно за възрастен.

Много от имигрантите са от Армения, Иран и Русия, каза служител от службата за чужденците, цитиран от Ройтерс. През 1999 г. броят на бежанците се увеличи с 60% и достигна 35 476 души.
249
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД