:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 161
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Кандидатура



България кандидатства за участие с батальон от 400 души в мироопазващите операции на ООН в Кипър, предаде Би Би Си. Очаква се в средата на януари специална група от отдела на ООН за операции по поддържането на мира да посети България и да провери готовността на армията за евентуално участие. След това Съветът за сигурност ще реши коя държава да изпрати свои военни в Кипър. За участие в мисията кандидатстват също Румъния, Словакия и Непал.



Лек срещу рак





Изследователи от фармацевтичната компания "Даичи" са открили белтъчно съединение, което унищожава раковите клетки. При внасянето на протеина в ракови клетки от дебелото черво те се самоунищожават. На базата на това откритие учените от "Даичи" ще използват генна терапия за лечение на онкологични заболявания.



Нападение



Въоръжен мъж нахлул в сградата на португалската държавна телевизия РТП, като заплаши, че ще взриви бомба, предаде Ройтерс. Нападателят бил придружаван от още един мъж, жена и две деца, с които се барикадирал в приземния етаж на сградата.
286
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД