:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 211
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Вратарят Немодрук не тръгва за Германия заради паспорт

Евгени Горанов се връща в управата на ЦСКА днес

Бившият вицепрезидент на "червените" ще прави лоби в БФС
СНИМКА: АРХИВ "СЕГА"
Бившият вицепрезидент на ЦСКА и настоящ член на Изпълкома на БФС Евгени Горанов ще се върне днес в управата на клуба, най-вероятно като член на УС, съобщи източник от Борисовата градина. Очаква се на заседанието на "червените" шефове Горанов да бъде утвърден, като целта на връщането му е да се направи лоби на отбора в БФС. ЦСКА няма свой човек в Изпълкома на футболния съюз, за разлика от другите големи клубове.

На днешната сбирка досегашният изпълнителен директор на "армейците" Лазар Василев ще бъде формално утвърден като председател на УС, след като Любо Пенев, който досега заемаше тази длъжност, се връща на терена. На практика обаче делата в ЦСКА ще се движат от акционера Стойне Манолов, който ще се води спортно-технически директор. В УС почти сигурно ще бъде върнат и Георги Илиев-Майкъла, който бе движеща фигура на проваленото впоследствие идване на немеца Ернст Мидендорп като треньор.

В България от 2 дни е представителят на "Интер" (Милано) за България Паоло Джулини. Италианецът преговаря за преотстъпване на 2-ма играчи на миланския гранд в ЦСКА, както и за въпроси по договора за взаимно сътрудничество.

Вратарят Евген Немодрук може да не замине днес с отбора за Германия, където ще е първият лагер на "червените". Украинецът се присъедини със закъснение към подготовката на отбора и нямаше време да му се извади виза. Шефовете на "армейците" ще пробват до последно да го включат в групата, но в най-добрия случой той ще пристигне в Оберщауфен 2-3 дни по-късно. Вратарят Тодор Кючуков, който не попадна в групата за Германия, пък вероятно ще бъде преотстъпен на "Пирин", заедно с Петър Златинов.
2241
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД