:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 207
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Сарагоса" на финал за купата на Испания

Снимка: ЕФЕ/БТА
"Сарагоса" се класира за финала в турнира за купата на Испания за пръв път от 7 години, въпреки че загуби с 0:1 у дома реванша с "Атлетико" (Мадрид). "Сарагоса" бе спечелил с 2:0 гостуването си на ст."Висенте Калдерон" и с общ резултат 2:1 се класира за финалната среща. Съперникът му за Кралската купа бе определен късно снощи в реванша "Барселона" - "Селта". Във Виго каталунците загубиха с 1:3. Финалът е в Севиля в края на седмицата.

29 000 зрители изгледаха загубата на "Сарагоса" у дома с 0:1. Даниел Фагани вкара победното попадение за "Атлетико". В 30-ата мин. той получи добро центриране от португалския национал Дани Карвальо и вкара топката с глава.

Два червени картона бяха показани в срещата. Още в 14-ата мин. Пако от домакините бе остранен от игра за нарушение срещу Фернандо Кореа. Малко преди края на мача и Кореа напусна терена заради втори жълт картон.

Същевременно президентът на "Реал" (Мадрид) Флорентино Перес обяви, че трансферът на звездата на "Ювентус" Зинедин Зидан в кралския клуб е сигурен. От Торино засега отричат.
651
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД