:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 203
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
26-има футболисти на шампиона заминаха за Швейцария

"Левски" ще търси вратар под наем за един месец

"Сините" нямат заместник на Георги Петков за евротурнирите
Ръководството на "Левски" търси спешно вратар, когото да вземе под наем за един месец до 1 август, съобщиха от Герена. Стражът най-вероятно ще бъде взет от български отбор само за мачовете от турнира за КЕШ. Титуляр на вратата на "сините" в предварителните кръгове на Шампионската лига ще бъде новото попълнение от "Славия" Георги Петков. Сега се търси негова резерва, тъй като 18-годишният Вихрен Узунов все още не е готов за такива отговорни срещи. Както е известно националът Димитър Иванков бе опериран за наместване на счупена челюст и няма да може да тренира до средата на юли. Кой ще бъде резерва на Петков ще стане ясно след 10 дни, когато "сините" се връщат от лагера в Швейцария.

Шампионите заминаха вчера следобяд за град Вайнфелден, на 60 км от Цюрих, където ще проведат подготовката си в. 26-има футболисти се качиха на самолета, в София останаха вратарите Димитър Иванков и Вихрен Узунов. Последният трябва да помогне на юношите старша възраст на "сините" да спечелят републиканската титла. На негово място треньорите в "Левски" повикаха само за подготовката 20-годишния вратар от школата Георги Щерев.

В Швейцария "Левски" ще изиграе 4 контролни срещи - с "Арау" (на 28 юни), със "Сенкт Гален" (30 юни), с бразилския "Интернасионал" (2 юли) и с полския шампион "Висла" (4 юли). На 5-и тимът се връща в София.

Същевременно шефовете на "Левски" вече започнаха усърдно да събират информация за съперника си в I предварителен кръг на Шампионската лига "Железничар" (Сараево). "Сините" са задействали всякакви варианти да се снабдят с касети на тима от Босна и Херцеговина, тъй като отборът в момента е в почивка. "Железничар" започва подготовката си за срещите с българите на 3 юли - едва 7 дни преди първия мач в София.
961
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД