:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 271
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Чернев - последният екшънгерой

Какво ли ни чака, ако някой ден този политически Котоошу стане вътрешен министър
снимка: Велислав Николов
Павел Чернев
Отново Павел Чернев. Отново съмнения за бандитска саморазправа. Отново стряскащи думи - "атентат", "насилие", "побой", "ножове", "Атака". Как да не се сеща човек за киното в такива моменти. Ето, спомням си за следната сцена от един филм: американски мафиот е много притеснен, че ще го гърмят, защото се е издънил. Току-що се е прибрал у дома и нещо разпалено дискутира със съпругата си. Синът му, хлапе на 5-6 годинки, палаво, надува един хартиен плик, примъква се зад баща си и го спуква с голямо "прас!". Бандитът инстинктивно скача в гардероба, за да се скрие. След секунда усеща, че е в грешка и излиза с престорено достойнство, оправяйки костюма си, но практически е направен за смях. Майката се кара на детето: "Недей, мама, тати много е изнервен!"

Това е смешно. Не е смешно обаче това, което правят депутатите от "Атака".



Виновен до доказване на противното



Когато преди време хора от "Гвардия"-та на Расате се оплакаха, че Чернев заедно с мутри ги нападнал и бил след участие в телевизия "Скат", много не обърнахме внимание - "националистически работи", казахме си. Сега отново има скандал, след който обвиняват същия депутат в насилие. Този път обаче на пътя му (буквално) се изпречиха дядо и внук. Случката вече я знаете - става инцидент на пътя, има пострадали от побой, нанесени са материални щети. Жертвата се оплаква, че нападателите са Павел Чернев и Волен Сидеров. Хората от "Атака" - напротив, твърдят, че са жертви на атентат. Следствието може би ще приключи всеки един миг, но нека разсъждаваме. Да приемем, че инцидентът действително е атентат срещу двамата политици и те са прави да искат възмездие. Ако обобщим всичко, което излезе в публичното пространство, ето каква картина се получава:



Ахилесовият юмрук на Чернев



Явор Доков, 22-годишен, е въвлечен в завера, която трябва да спре настъплението "Атака" към властта чрез гнусно убийство на магистралата с патриотичното име "Тракия" (нали знаете - "Мизия, Тракия, Македония"). Неслучайно е избрано именно това момче - той е студент в Англия и няма кой да го заподозре. Той обаче има смъртоносно око, чрез което с удар по ръката на Чернев е трябвало да го убие. В уречения ден качва в колата си своя дядо, болен, за да не буди подозрение, и тръгва към болницата. На магистрала "Тракия" Явор небрежно застига лидерите на "Атака" и ги изпреварва. Изпреварването обаче не е случайно, психологически трик. Чернев, който е шофьор, лапа въдицата и започва смъртоносна игра с нападателя си. Увлечен, блъска колата на Явор. Избутва го встрани и двата автомобила спират. Чернев още не знае, че това е атентат и се държи агресивно. Счупва стъклото на форда на атентаторите. И точно тогава се случва опитът за убийство. Студентът удря с всичка сила свития юмрук на Чернев с окото си, защото знае, че той е, хм, ахилесов, в смисъл - удариш ли Павел в дланта, ще го убиеш. Така се и случило. Вероятно едрият депутат се е смъкнал на земята в смъртни мъки, но продължава да действа смело - вади нож и пробива гумите на форда на Явор. Въздухът, който е излязъл оттам, му спасява живота. Двамата с Волен бягат от засадата, но понеже са с още незараснали рани по ахилесовите си ръце, се обаждат на вътрешния министър Румен Петков едва няколко часа по-късно. Съобщават му "помощ, атентат!", но не знаят, че през това време командосът със смъртоносно око - Явор, вече е успял да заблуди полицията...

Как ви звучи такъв един сценарий за атентат? Достоверен? Измислен като в евтин филм?



Телевизионната партия



Трудно ще се намери човек, който да ме убеди, че двамата депутати са невинни. Може би действително е имало някаква закачка между двамата шофьори, която често се случва по българските пътища - единият изпреварва, другият се дразни, засичане, присветкване. Но никак не подхожда такова поведение на депутати, от които очакваме съвсем други неща. Хората, които творят законите, трябва да са пример за тяхното прилагане. Дори само от кумова срама трябва да го правят. Защо обаче с Павел Чернев все така се случва, че лека-полека се превръща в символ не само на партията си, но и на саморазправата. В друг свят ли живее? Имам чувството, че той действително вярва, че инцидентът е атентат. Възможно е.

Някак си почти симптоматично е, че двамата депутати са се возили в автомобил на телевизия "Скат". Те наистина живеят в измисления свят на седмото изкуство, след като са видели в случката опит за убийство. Защо ли?

Народът вярва, че каквото "казват по телевизора" е вярно. Цялата политика на "Атака" преминава през "синия екран", защото са разбрали, че любовта на народа минава през ушите и очите. Затова те имат толкова много "зрители". Зрители в смисъл, че слушат и гледат какво им се представя, но и какво се прави. Нищо чудно след тази случка да станем свидетели на повишен рейтинг на "Атака". Това няма да е изненада, защото в измисления свят на партията има всичко, което един зрител иска - истории за "престъпници", "бандити", "последните екшън герои на народа", "добрите", "лошите", опити за убийства на "добрите"... Народът слуша с кеф тези приказки, а след това си ляга удовлетворен и надъхан със смисъл за следващия ден.



Всъщност истината е черна



Ако визията на депутати като Павел Чернев за бъдещето на България е такова, каквото се случва пред телевизия "Скат" (случката с конкурентите от "Гвардия") и на магистрала "Тракия", тежко ни и горко ни. Представете си, че политическият Котоошу стане вътрешен министър и някой му мине път. Тежка кавалерия ще гази всеки, който му се противопостави.

Все пак може и да се лъжа, но нека тогава, след като има такъв грандиозен скандал, Павел Чернев да излезе мъж поне колкото бившия си колега Владимир Кузов и се откаже от имунитета си. И съдът да каже виновен или невинен е. Иначе наистина ще си помислим, че той е много опасен човек за страната си.
328
6111
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
328
 Видими 
11 Април 2006 22:41
та нима сегашния вътрешен министър не е същата мутра-маимун като този на снимката
11 Април 2006 22:50
Нищо чудно след тази случка да станем свидетели на повишен рейтинг на "Атака".

Ами по-вероятно е да се вдигне рейтинга на "Атака" отколкото да падне.

Нашият народ обича да го лобутят чисти и свети републиканци, защото се чувстват като под бащина закрила. Т.е. Татото те дъни профилактично да му имаш уважението, ама ако се орепчи някой чужд бабаит и Татото и него ще надъни.

Поради тая причина народът все още тачи народния трибун Александър Стамболийски - добре е дънил враговете на народа с Оранжевата Гвардия.
Най-дисциплиниран и предан електорат имат любителите на Червената Милиция и Червената Армия - и те добре са дънили враговете на народа.
Ей на - наследниците им вместо да изчезнат управляват в България.

Царят никого не дъни и сега кой го брои за политик?

Изобщо у нас колкото повече биеш собствения си народ толкоз повече те уважават.

Волен Сидеров очевидно е прозрял тия тънки психологически особености на любимия народ.
Ще очкваме с нетърпение още подвизи.
11 Април 2006 22:51
Baron Selski, гледай си флората,
фауната не е лъжица за твойта уста
11 Април 2006 22:52
Трудно ще се намери човек, който да ме убеди, че двамата депутати са невинни. ...[/red] Що бе , Спахийски , да трябва да те убеждава някой , че депутатите са невинни Ами те са си НЕВИННИ , до доказване на противното. Я , ти докажи , че са извършили всички тези ужасни хулиганщини , в които по команда свише ги обвинявате от два дни целата гилдия . Ако не можеш - замълчи.Има факти - мерцедес № 0003. Доков - ченге , касиер на Бисеров. Топла връзка между БСП и ДПС. Несвързани в логическа последователност твърдения на Докови. БУРНО ангажиране на ЦЯЛАТА държавна машина в "съдействие" на Докови. Медийна казионна свръхкампания срещу Чернев , преди още да има официално изложение по случая.... Разбира се , че инцидентът на магистралата не е атентат с цел убийството на Сидеров и Чернев. Справка - убийства се правят така както на Кюлев , Г.Илиев , Доктора , Ил.Павлов и т.н. и т. н. ...Това е атентат , но МЕДИЕН такъв. И цели единствено отклоняване на вниманието от пълната катастрофа в ресора на МВР, и в по-общ контекст - от провала на тройното правителство във всички сфери.

Редактирано от - bot на 12/04/2006 г/ 10:30:41

11 Април 2006 22:53
По този повод, моля, националната телевизия да излъчи "Рашомон" на Акира Куросава...
11 Април 2006 23:16
Не може да бъде!Как този кротък, мил и симпатичен човечец може да набие някого?Погледнете го, всяка негова честица излъчва смирение и почтеност.Сигурен съм че и на мравка път прави.Това е провокация на тъмните империалистически и ционистки сили.
11 Април 2006 23:16
Коя точно от мутрите, Чернев или Доко, е виновна за птп-то нема голямо значение. Най-добре би било да ги затворят и двете, ама ако не може трябва поне едната. Т'ва форумните атакисти са жалки досущ бай Хасан в идолопоклонничеството си, не верват и не дават да се спомене дори, че техният идол се е осрал. Най-комичното у целата история е тоя елемент с атентата, да беха казали, че било провокация и са искали да ги окепазят, щеше да звучи логично, ама това с атентата е абсурдно. Кукавелници.
11 Април 2006 23:39
Това Спахийски явно се е тясно специализирал в жанра "разсъждение по въображение" . Ако се приеме че сегашните разсъждения по животрептущия проблем "едни се ударили и после единия бил бил другия в тъмното" са със същото качество като литературния анализ на "Ралица духа", а именно без изобщо да е гледал произведението, камо ли да се задълбочи в него, то резултатът си е все същото казионно дуднене за обществото, депутатите и международното положение.
11 Април 2006 23:43
О, Шипка!!!
Три деня младите дружини как прохода бранят...
11 Април 2006 23:44
.
11 Април 2006 23:49
Страдалецът Кондьо изпълнява кавър версията “Черньо, черньо” на незабравимият си хит “Доко, Доко” - обогатен и помъдрял от престоя в панделата.
11 Април 2006 23:55
след малко ще се включат стрина костадина с чорбарчето - едната да поразрита нещастниците и продажниците из форума, недораснали до светлата хатакистка личност, другия - да напсува левскарите и да постне набързо малко недорасли заключения за простия и посинял български народ. Отзаде бодро ще боботи градския - параграфа. Най-вече - да разяснят заверата срещу бащицата.
Абе чорбар, ти взе ли 600-те евро от мача? Почерпи ли? Да не се скатаваш - големи печални за това, хатакистки
12 Април 2006 00:02
Отзаде бодро ще боботи градския - параграфа.

12 Април 2006 00:23
Нещо ги нема дружините обаче
12 Април 2006 00:39
К'ъв мъж бе, Спахийски? Махни му на тоя имунитета и си остава един обикновен дебелан И сега дали ще го изхвърлят от партията за уронване на престижа? Ми, нема, щото 1. наистина атакистите си мислят, че има атентат; 2. така трябва да се действа Или па щото никой нищо не мое да каже въпреки на фюрера А тва изобщо описва политическите представители на идеята АТАКА. Е, то с такива клоуни как после да си помислиш за промяна от статуквото
12 Април 2006 00:42
Трудно ще се намери човек, който да ме убеди, че двамата депутати са невинни. Може би действително е имало някаква закачка между двамата шофьори, която често се случва по българските пътища - единият изпреварва, другият се дразни, засичане, присветкване. Но никак не подхожда такова поведение на депутати, от които очакваме съвсем други неща. Хората, които творят законите, трябва да са пример за тяхното прилагане. Дори само от кумова срама трябва да го правят. Защо обаче с Павел Чернев все така се случва, че лека-полека се превръща в символ не само на партията си, но и на саморазправата. В друг свят ли живее? Имам чувството, че той действително вярва, че инцидентът е атентат. Възможно е.
Някак си почти симптоматично е, че двамата депутати са се возили в автомобил на телевизия "Скат". Те наистина живеят в измисления свят на седмото изкуство, след като са видели в случката опит за убийство. Защо ли?
Народът вярва, че каквото "казват по телевизора" е вярно. Цялата политика на "Атака" преминава през "синия екран", защото са разбрали, че любовта на народа минава през ушите и очите.


Няма да се намери човек който да ме убеди да прочета каквото и да друго, писано от Е.С. *****
=
Цялата тукашна и всемедийна помия по случая е част от активното мероприятийце "аре се неска нъй, да спретнеме ено скандалче с тогоз, да го искаръми улиганинъ, зер журналеските нашенски, да ги напишем работите тъй както ни се ще да ни изнася, па дано харно се получи, разгеле"[/u]
=
Да припомним - "Фанете тогоз! Тогоз напопържа княза!" Май беше от Бай Ганьо журналист................................ .................
[/qte]



Редактирано от - bot на 12/04/2006 г/ 10:32:07

12 Април 2006 00:52
G 5,
ВЕЖЛИВИЯ ЛОС,
НЕ споменавайте БЕЗ нужда името Параграфско!...
До този момент PARAGRAPH39 НЕ е казал нито дума в защита на Чернев или Сидеров или в обвинение на Докови!!!
Думите на демократите по Света: "НЕВИНЕН- ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО В СЪД!"- НЕ са думи на PARAGRAPH39 , а са само негово дълбоко Убеждение!!!
Впрочем, Чернев и Сидеров КАТЕГОРИЧНО отрекоха да са извършили деянието, в което ги обвиняват Докови+вътрешният министър+председателят на Парламента+АНТИатакистите!!!
Така че, НЕ разбирам защо, преди да е приключило събирането на доказателства и Следствието по случая и преди да е отсъдил Съд, тукашните "демократи"/ и форумните, също!/ ОБЯВЯВАТ за виновни Чернев и Сидеров, а всички останали за НЕвинни?! Хеле , пък, ВЕЖЛИВИЯ ЛОС- който, доколкото НЕ ме лъже паметта, се пише и юрист, при това!!!
12 Април 2006 01:15
>>><<<
Невинният вид на младежа от снимката може да е измамен, не трябва да се подвеждаме така..
12 Април 2006 01:30
Според полицаи и роднини: Висши ченгета извели зад граница убийците на сестрите

Изнасилвачите най-вероятно са в Испания или Италия, Интерпол ги издирвал
В. "АТАКА"- 12.04.2006- Натиснете тук
Убийците на Хриси и Роси Белнейски са били прехвърлени в чужбина и най-вероятно са в Испания или в Италия, съобщи за в. "Атака" източник от РДВР в Пазарджик, пожелал анонимност. Тази версия бе потвърдена вчера и от роднините на зверски изнасилените и убити с камъни момичета от Пазарджик. Според отлично информирани на престъпниците е било помогнато от най-високо място в кръговете на МВР да избягат зад граница още през първите дни, след като по животински начин са умъртвили момичетата. Убийците на Хриси и Роси са между двама и четирима, заяви за в. "Атака" чичото на двете девойки Георги Спасов. Според негова информация Интерпол издирвал бандитите, които със сигурност са от циганското малцинство. Както в. "Атака" писа нахапан циганин бе постъпил в местната болница, но след публикацията той начаса се изпари.
Полицията пък установи, че по време на кървавата гавра една от сестрите е успяла да ухапе един от екзекуторите си.

12 Април 2006 01:42
Колко познато!
Скоро пак си пуснах диска с Фаренхайт 9/11
След 11-09-2001 по заповед от най-високо място на роднините на Осама бин Ладен били осигурени специални полети с които да напуснат САЩ. Също и за други саудитци. По същото време когато всякакви други полети са били забранени.
12 Април 2006 01:52
..така, така..Оказа се че медийно и за управляващите бомбатра за журналиста от Нова е маловажна в сравнение с хулиганстването/да допусна/ на мъжагата от снимката?Плачковци.., що не ривахте като ви биеха мутрите на И.Павлов, Ж.Илиев, Кюлев, СИК и т.н. 'бизнесмени'?Щото устите ви бяха заети да им лижете задниците?Що до сега продажната ни журналистика си траеше за подобни инциденти, въпреки че това е ежедневие за българина?Щото става въпрос за депутат от Атака?Ако Чернев е хулиганствал, нека да си понесе законовите последствия.Проблемът е че причината за неочакваната строгост на власта е разчистването на политически сметки, а не принципно поведение.
12 Април 2006 01:53
Искат имунитета и на Сидеров?
[ 2006-04-12 ] В. "НОВИНАР"
Имунитетът на лидера на "Атака" Волен Сидеров може да бъде поискан, ако прокуратурата повдигне обвинение в съучастничество срещу него, съобщи окръжният прокурор на Пазарджик Иван Даскалов. Все още обвинения не са повдигнати, засега делото се води срещу неизвестен извършител...
...В момента все още се събират доказателства, правят се експертизи, които трябва да бъдат анализирани, каза още Иван Даскалов. Ако се съберат достатъчно доказателства, Чернев и Сидеров може да бъдат разследвани за хулиганство, за повреда на чужда собственост, за бягство от местопроизшествието и нанесен побой.
......................................... .................
"Засега делото се води срещу НЕИЗВЕСТЕН извършител" !!! Сиреч, досега НЯМА БЕЗспорни доказателства , че Извършител е Чернев или/и Сидеров!!!
12 Април 2006 02:03
ЦЯЛАТА работа с припряността и приказливостта на Властта СЕГА по случая с инцидента на магистрала "Тракия" и свързването му с депутатите от Партия "Атака" Сидеров и Чернев, май, е, че Властта иска да "ОБЕЗГЛАВИ" насроченият за 27 април т.г. в София митинг на Партия "Атака" срещу разполагането на САЩски военни бази в България!??
Сегашните управляващи са загрижени да НЕ се изложат пред Кондолиза Райз и задокеанските си "спонсори" и господари, а да им харесат, май?!
Но на Властта НЕ й пука за излагането й пред Мнозинството от българския Народ- че Му отказват на българския Народ Референдум по този изключитено важен въпрос за бъдещето на България и българския Народ! ПИШМАН Демокрация и "демократи", де?!?
Сегашните управляващи ИСКАТ да ЗАПРАТ Сидеров, за да СПРАТ митинга! Това е, май, Истината!?
12 Април 2006 02:05
Спахиов и на теб ли Чернев ти е проблема?
*
Дано утре дайната драсне два реда и ти измие срама, че твойто си е напрао екстрементно сърфиране надолу ... некой хантихатакист ше пусне ли водата?
12 Април 2006 02:09
..Параграфе, дори за сега делото да се води срещу неизвестен извършител, то управляващите, па и прокурорът на Пазарджик вече имат "безспорни" доказателства, дето дори са видни на "цяла България".Няма да пропуснат да си разчистят сметките с Атака.Бъди сигурен.
12 Април 2006 02:10
Параграфе, и ти си ДЕМОКРЯК, когато ти е изгодно.Или по указание на лидера се навеждате докато премине бурята.

Думите на демократите по Света: "НЕВИНЕН- ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО В СЪД!"- НЕ са думи на PARAGRAPH39 , а са само негово дълбоко Убеждение!!![/[/red]quote]

Редактирано от - bot на 12/04/2006 г/ 10:32:46

12 Април 2006 02:15
paragraph39, според личното ти мнение,
според твоята параграфска съвест Сидеров и Чернев виновни ли са или не.
Кажи КАЗАХ.
12 Април 2006 02:22
Рейтингът се повиши. Ако върви така и циганите ще гласуват за Бате каскадьор.
12 Април 2006 02:39
Нищо чудно след тази случка да станем свидетели на повишен рейтинг на "Атака". [/b][/u]

Ленинизъм в действие. Стъпка напред и две назад. Свидетели сме отново на политическа ламбада.
Някой лъжец си мисли че ще спИчели. Други наивници си мислят че истината ще излезе на яве. Аз по-скоро съм от вторите, само че в друг смисъл. Политическата несъстоятелност на триглавата ламя е вече ясна дори и за архитектите и. Точно кой Юнак ще отсече главите и - това е просто въпрос на време. В момента ролята на Юнак Пандо е за Волен а Черню вече си търси капата, докато ние коментираме с капа ли е бил или с калашников.

Редактирано от - bot на 12/04/2006 г/ 10:33:26

12 Април 2006 02:42
SultanBg, за какво точно да са виновни? Аз от няколко дена се мъча да разбера какво точно е станало, че вси медии и прочие глупци надуват свирките. Некой хантихатакист ше обясни ли къв точно е проблема, щото аз миналата седмица видех взривено жилище, разстреляни от цигани деца, по-преди четох за изнасилено от турски мангали 16-но момиче, които в момента са на свобода, а по-по-преди зверски изнасилени и убити от цигани две сестри, а по-по-по-преди ... сещам се за проф. Калоянов! Аре бе, МВР-то, джурналистите, Чернев ли ви е проблема?
12 Април 2006 02:49
BOOKLEARNED,
Казват, че КОМУНИСТИТЕ НЕ били демократи?! А аз се самоопределям като КОМУНИСТ/по убеждения/ и АТАКИСТ- по сегашни партийни симпатии и гласуване!!! Някакво демократично ПРОТИВ да имаш?!?
12 Април 2006 02:50
Чернев се издъни, няма какво да си говорим глупости. А, аз като симпатизант на Атака съм дълбоко възмутен..
12 Април 2006 02:52
SULTAN BG,
Моето лично мнение относно "вината" на Чернев и Сидеров в този случай ще е "ПАРАГРАФСКА ТАЙНА"- до момента, в който падне СЛЕДСТВЕНАТА Тайна върху събраните по случая ГОДНИ Доказателства и бъде ОФИЦИАЛНО повдигнато Обвинение срещу тях! КАЗАХ!
12 Април 2006 03:03
paragraph39, много си великодушен към глупците. Не издавай отговора предварително.
12 Април 2006 03:04
"Апропо" какато казват кОлтурните, защо ли се усеща днес една липса на Контра-Атакуващи? Май че интевюто на председателя на НС с една от засегнатите страни на евнтуалното наказателно дело, стъписа не само демократите от Атака. Темида ще си скъса черните прашки от всякъде Параграфе - кажи си думата по въпроса.
12 Април 2006 03:15
Кракра, не казвам, че грешиш. Ти четеш много книги и знаеш много. Затова не си ГЛУПАК, Говорят, че и дяволът ги четял големите свещени книги.
Да-ааа, през последните 16 години (над 5 хиляди дни) се извършиха над 5000 изнасилвания и над милион тежки престъпления. Извършителите и подбудителите са на свобода. На свобода е и Иван Костов, който ограби и изнасили целия български народ и цялата държава.
Цялата 1400 летна България.
12 Април 2006 03:24
Не знам кой какво говори, ама виждам, че за нещо за което няма НИЩО сигурно (тъй, като е уж следствена тайна, а медийните изяви на *****) се обръща прекалено МНОГО внимание. Разбира се, на втори-трети-и-четвърти план остават американските бази, наводненията в Мизия (да, *****, Мизия, Тракия и Македония!), атентатите срещу журналисти и разстрелите на малки деца ... абе, Чернев ли ти е проблема?‌

Редактирано от - bot на 12/04/2006 г/ 10:34:33

12 Април 2006 03:29
Атака не може да си позволи да загуби, как да кажем, по-лумпенизираните слове от своя електорат. Затова е оправдан партиен чадър над една-две по-колоритни личности като госпoдин Чернев (ако има черен колан пък ех). В това отношение Сидеров си знае работата. Обаче пък крайно негативно действа отсъствието на по-умен имидж на поне една част от партията. Движението не предлага никакъв алтернативен образ и правилно или не бива асоциирано единствено с лумпенските си прояви. Сидеров има шанс да прояви способности и да затвърди своето място на политическата сцена, но да не забравяме, че не всички са родени политици като Доганя.
12 Април 2006 03:47
Султане БГ,
Знаем се от давна, може би повече от 1400 дни форумно време. По този повод - преди седмица Начев каза по "Скат" - Американците твърдят че 200 километра не е разтояние, а ние БЪЛГАРИТЕ знаем че 200 години не е История. Не знам как си ги преброил 5000 изнасилвания, но ние българите още ни боли за "онези" 500 години от 5000-та ни история. Вгледай се приятелю в генетичният си код за да разбереш защо в същност те тревожи развитето на българската държавност. Шапката ДПС не ти прилича и те прави за мен смешен. А те уважавам страшно много, за това че винаги си бил против всякакви военни авантюри...
12 Април 2006 04:17
Голем късмет е извадил младежа като е минал само с бои.Амо ако го беше наебал сега да е вече и слеп с изпаднали очи от това чудовиште.И наи страшното това престъпление е под 5 години и немогат да го съдат за спукан задник та камоли за гуми.Бития си бит ебания ебен не мож им го върна никога.Голем ташак сега като ходат по селета да бунтуват хората за американските бази немали да прават показно за колко секунди се спукват гуми и се бега от полигона.....
12 Април 2006 05:28
Абе щом това горило е в Народното Събрание, бахти държавата, бахти хората които са го избрали.....
=========================
По повод манталитета на БГ овците, един подпийнал партиен секретар некъде
през 60-те беше споделил с баща ми.........докторе, хората требе да се тормозят за да те уважават.......





12 Април 2006 05:31
Статията на Спахийски е, извинете, слаба. Чак ми е неудобно да я чета.

Едно е вярно - на Чернев трябва да му се свали имунитета, да бъде съден, осъден (ако е виновен) и тогава България ще види как тази нафунена топка лой (по сполучливото определение на някой от форума тези дни) ще се окаже обикновено страхливо леке. Като всички атакаджии.
12 Април 2006 05:41
ще се окаже обикновено страхливо леке.

*
Абе, аз се сещам за едно друго страхливо леке, ама то отгоре на всичко е и пискливо. Впрочем как е Фичя?

Редактирано от - Кракра на 12/04/2006 г/ 05:43:03

12 Април 2006 06:03
Статията е просто поръчкова и е част от действията на другаря Станишев и неговите бандити облечени във власт. Нали си спомняте заканата му да се справи с Атака. Е това е........
12 Април 2006 06:15
Ако Станишев наистина е решил да се справя с бандата на Атака аз съм за момент на негова страна.
12 Април 2006 06:16
Искам да кажа, че едва след фашизма най-много мразя комунистите.
12 Април 2006 06:28
Светло пиво , я пак си помисли ?!?!
Атака парадираше сама че имало атентат срещу тях , а участника Чернев казва сега друго , а ти си мислиш Станишев Иван Костов Доган Царо за виновни ?!?!?! И виж та разбери кой кого е избутал до мантинелата и кой е счупил стъклото за да вземе одеалцето на Пепи в който бил скрит гранатомета на стареца атентатор ?!?!?


Павел Чернев: Не смятам, че инцидентът на автомагистрала “Тракия” е атентат
11 април 2006 | 19:33 | Агенция "Фокус"
София. Не смятам, че инцидентът на автомагистрала “Тракия” е атентат, по-скоро бих го нарекъл опасно шофиране, което можеше да причини смъртта на всички. Това заяви в предаването на Дарик радио “Денят” депутатът от коалиция “Атака” Павел Чернев по повод пътния инцидент в петък. По думите му, когато загиват хора на магистралата, това е черна хроника, но когато известни личности загиват, това вече е атентат.
“Когато един хулиганстващ младеж ви удря колата с над 120 км/ч това е опит да ви убие, а вие го наречете, както искате”, заяви още Чернев.
Според него имунитетът му не пречи на следствените действия по изясняването на инцидента.


12 Април 2006 06:54
Незнайко, бъркаш нещо. Най-българският вестник "Атака" разреши случая още преди 2 дена - направено е мерзко покушение срещу живота Му, и Петков е съучастник на пенцията - атентатор:


Декларация на ръководството на партия АТАКА


Нападките срещу политическа партия АТАКА и нейния лидер напоследък взеха застрашителни размери. Те стигнаха да опит за физическо отстраняване. На 7 април около 23 часа на магистрала Тракия бе направен опит за покушение върху живота на Волен Сидеров. Половин час след това министърът на вътрешните работи бе уведомен за случая. На следващата сутрин - 8 април бе сигнализирано официално СДВР.


12 Април 2006 07:00
абе някой знае ли какво значи ПИШМАН? пишман демократи, пишман комунисти.

12 Април 2006 07:18
Стара истина!
Ако правиш добро, в България ще те намразят.
Тим го каза по добре.
Бий по нутрите тъпи за да те обичат или поне да те уважават.
Урааа.....
напред с атака в БАТАКА.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД