:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 326
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Рекордно високи температури



са регистрирани вчера във Видинска област - 16.5 градуса. Макар и с малко, беше надминат рекордът от 1998 г. За осемте дни на тази година само на 3 януари термометрите са паднали под 9 градуса, уточняват от хидрометеорологичната станция пред БТА. От областната дирекция "Земеделие и гори" пък съобщиха, че има напъпили овощни дръвчета. Още по-високи температури пък измериха в Монтана - 18 градуса. От неестествено топлото време за сезона нивите с пшеница са позеленели, някои храсти и дървета са напъпили. Температурен рекорд имаше и в Хасково - там беше 14.5 градуса, колкото и в най-топлия 8 януари - от 1948 г.



МТСП разяснява как се печелят проекти



по програма ФАР "Развитие на човешките ресурси и насърчаване на заетостта". Информационната кампания ще тече от сряда до 17 януари в шестте планови региона - София, Видин, Пловдив, Русе, Варна и Бургас. По ФАР 2005 - Икономическо и социално сближаване социалното министерство предстои да разпредели 7.8 млн. евро. 75% от средствата идват от ЕС, останалите са национално съфинансиране.



Банско гостува на София на 14 януари,



съобщиха от общинската управа на планинското градче. Инициативата беше предвидена за 9 декември, но отменена заради катастрофата в Бяла. В неделя банскалии ще направят карнавално шествие на кукери, концерт и изложба с произведения на традиционни бански занаяти.
1522
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД