:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 349
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
СНИМКА: ЕПА/БТА
Центърът на испанския тим Пау Гасол (вдясно) овладява топката пред германеца Патрик Фемерлинг в 1/4-финал на Евро`07 по баскетбол в Мадрид. Домакините, които са световни шампиони, биха с 83:55 и се реваншираха за загубата със 73:74 от намците на 1/2-финала на Евро`05. Русия пък отстрани със 75:71 Франция. Снощи бяха другите два 1/4-финала Словения - Гърция (победителят среща Испания) и Хърватия - Литва (победителят среща Русия).
2
888
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
15 Септември 2007 11:00
Литва-Хърватска 75:72 и Словения-Гърция 62:63.
От онзи ден испанците със страхотна защита опазиха Новицки и го оставиха на смешните 11 т. А арсенала им в нападение е неограничен! Реално не би трябвало да имат проблеми с гърците, които вчера се върнаха с 14-1 финален спринт! И победен кош на Папалукас 7 секунди преди края! Жалко за Словения, но резултата се очакваше за съжаление. Но да водиш 61:49 по-малко от три минути преди края и да паднеш, трябва да си много зле психически. А и наставника им какво е правил - не знам.
Днеска са Испания-Гърция и Русия-Литва.
16 Септември 2007 10:03
Гърците всячески се опитаха да изкарат испанците от равновесие и успяха! Домакините не си играха тяхната си игра, мача се накъса и нагруби от многото неспортсменски фаулове. Все пак в крайна сметка заслужено Испания ще са на финал.
В другия полуфинал Русия със силен старт така и не изпусна преднината срещу предварително сочените за фаворити литовци. Кириленко бе над всички - 29 т., но и се бори и бе навсякъде като истински капитан. Холдън игра много добре и сменяше ритъма когато трябва. Само Шишкаускас и донякъде Ясаитис от другата страна не бяха достатъчни.
Словения от 3 минути до медали май ще се свлекат 8-ми.
Получава се невероятен парадокс - финалите на волейбол и баскетбол да са едни и същи!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД