:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 305
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Плътно

зад лидера остава Калоян Махлянов на есенния турнир по сумо "Аки Башо" в Токио. В 6-ия ден озеки Котоошу надви лесно 3-ти маегашира Хокуторики и с баланс 5-1 е сред седмината, които делят 2-ро място зад секиваке Аминишики, единствен с 6-0. Сред временните подгласници е и йокозуна Хакухо. В турнира заради наказание не участва другият велик шампион - Асашорю.



Победа

и загуба записа Иван Илиев в кат. +100 кг на световното по джудо в Рио де Жанейро (Браз), квалификация за олимпийските игри в Пекин '08. В първата си схватка от гр. "D" Илиев се наложи над Томохико Хошина (Фил), но после отстъпи на Юрий Рибак (Блрс). Шампион стана Теди Ринер (Фр). Утре нашият ще участва и в абсолютна категория.



В края

на сезона рали пилотът на "Форд" Маркус Грьонхолм (39 г.) ще прекрати кариерата си, обяви самият финландец. "Над 20 години участвам в състезания и вече ми идва много. А и винаги съм мечтал да се оттегля от върха. Сега имам отличен шанс да го сторя", заяви Грьонхолм, който е лидер в световния шампионат. Маркус вече има 2 световни купи - от 2000 и 2002 г.
3
898
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
15 Септември 2007 11:01
Браво на Калоян - само така!
----------
Грьонхолм си е прав - сега му остава само да завърши с титла. А вживота има и по-важни неща от спорта. Теему Селане отива и той май към отказване.
15 Септември 2007 15:18
Suomi, залагаш напразни надежди. До днес идеята на Калоян беше буквално да избута противника си от дохьото - йорикири - защото повечето не бяха достатъчно грамадни, за да му се опънат на мускулната маса.


Нищо не показва като за оодзеки - нито техника, нито добра реакция при друго развитие от това което си е мислил преди тачиаи-а.


Та днес Деджима, от който ако не се лъжа имаше две поредни загуби, просто го би с техника. Нашият пробва уватенаге - хвърляне през кръста - не успя и Деджима го събори с точно това. 5-2


Още три победи и е сигурен, че нема да влезе в кадобан. Дори местните не очакват повече от него - никой не смята, че може да постигне 10 победи.
16 Септември 2007 09:53
При инцидент с хеликоптер е загинал шампиона за 1995 г. Колин Макрий!
R.I.P.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД